Rita Mureșan, dezvăluiri cutremurătoare despre pierderea mamei. Creatoarea de modă a izbucnit în lacrimi: „Am rugat-o să nu moară de ziua mea”

Data publicării:
Sursa foto: Rita Mureșan, Cioburi din Oglinda
Descriere foto: Sursa foto: Rita Mureșan, Cioburi din Oglinda

Rita Mureșan a povestit, în lacrimi, cum și-a pierdut mama. Creatoarea de modă a trecut prin momente grele. 

Rita Mureșan a fost invitată la emisiunea În Oglindă. acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai mare durere a sa: pierderea mamei, în anul 2007. Creatoarea de modă a povestit cum cea care i-a dat viață s-a stins chiar în ziua în care ea își serba ziua de naștere. Acest lucru a marcat-o profund și chiar dacă timpul a trecut, sufletul îi este distrus de durere. 

Rita Mureșan: „A plecat la cinci minute după ziua mea”

„Am internat-o, am plecat în turneu. A intrat în comă după ce a fost operată. A murit de speticemie, să fie clar! În anul în care trăim încă se mai moare de septicemie! Când am plecat de la spital am rugat-o să nu cumva să moară de ziua mea, iar ea a plecat la cinci minute după ziua mea. Am apreciat asta foarte, foarte mult!” a povestit Rita Mureșan, cu ochii în lacrimi. 

 

Rita Mureșan a pornit, de mulți ani, într-o călătorie spirituală 

Vedeta a mărturisit că spiritualitatea a ajutat-o să-și găsească forța interioară și să treacă mai ușor peste toate greutățile.

”Căutarea mea spirituală a început dinainte să moară mama mea, ca o pregătire pentru ce avea să urmeze...Când rămâi fără mamă, rămâi orfan. Călătoriile au fost foarte importante pentru mine, țări precum Brazilia, Peru India.”, a mai spus Rita Mureșan. 

Rita Mureșan, dezvăluiri despre divorțul de tatăl fiicelor sale

Rita Mureșan a fost căsătorită timp de 13 ani cu omul de afaceri Ioan Lucian Mureșan. Cei doi au divorțat în 2007, dar au continuat să rămână prieteni, de dragul celor două fete pe care le au împreună: Gloria, în vârstă de 21 de ani și Rebeca, în vârstă de 24 de ani.


Învitată în emisiunea  „Vorbește lumea”,  de la PRO TV, creatoarea de modă a vorbit deschis despre momentul în care a divorțat de tatăl copiilor săi și despre cum a fost relația lor după ce nu au mai format un cuplu. 

 „Eu am inițiat divorțul. A trecut atât de mult timp de atunci încât momentul nu mai face parte din amintirile mele. Relația în care am rămas cu tatăl copiilor mei este cea mai importantă. Se bazează pe binele copiilor. Nu, nu îmi pare rău”, a declarat Rita Mureșan la PRO TV. 

 

Divorțul a eliminat reproșurile din relația lor


Vedeta spune că relația lor a fost mai bună după divorț și că nu a maiexistat nicio presiune. Practic, niciunul nu mai avea nicio așteptare de la celalalt și niciun reproș.

„Relația s-a îmbunătățit pentru că, practic, nu mai aveam ce să ne reproșăm. Nu mai erau frustrările. Am ajuns, pur și simplu, chiar și acum, să ne apreciem ca oameni, să apreciem cu ce venim fiecare în relație și cum ne comportăm”, a completat vedeta. 


Creatoarea de modă spune că nu i-a fost ușor să se rupă de bărbatul cu care s-a iubit 13 ani, însă lucrurile s-au aranjat bine pentru amândoi. Mai mult, ea spune că au reușit să ferească fetele de posibile traume, prin simplul fapt că s-au înțeles de minune după  ce au divorțat. 

„Ca să-ți asumi un astfel de act îți trebuie foarte mult curaj, mai ales când ai copii. Un an și ceva a fost până am făcut pasul. Pentru noi, a fost de bun augur. Suntem o familie, am rămas o familie. (…) Fetele, pentru că noi am ajuns la o înțelegere, nu au fost trecute prin ceea ce trec copiii la divorț, prin psihologi. N-a fost nevoie, pentru că ne-am înțeles”, a continuat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel