Rihanna și iubitul ei, rapperul A$AP Rocky, au devenit părinți. Artista a născut un băiețel

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Rihanna, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Rihanna, instagram

Rihanna și iubitul ei sunt în culmea fericirii. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară. 

Rihanna, în vârstă de 34 de ani, și iubitul A$AP Rocky au devenit părinți pentru prima dată,  confirmă PEOPLE. O sursă apropiată cuplului spune că aceștia se află acasă, în Los Angeles, alături de copil.

"Rihanna se simte bine. Sunt foarte încântați să fie părinți. Rihanna este deja o mamă minunată", spune sursa.

Celebra artistă a dezvăluit pentru prima dată în ianuarie că așteaptă primul ei copil cu Rocky, în vârstă de 33 de ani. După ce a fost fotografiată cu burtica la vedere în New York City, o sursă a declarat pentru PEOPLE că Rihanna este "încântată să fie mamă" și "nu ar putea fi mai fericită".

Rihanna, ÎNȘELATĂ chiar înainte să nască

Rihanna și Rocky s-ar fi despărți, scria presa internațională. Motivul care ar fi produs acest lucru ar fi o posibilă infidelitate din partea partenerului ei. După ce această veste s-a împrăștiat peste tot pe internet, fanii au declanșat o discuție uriașă despre relația celor doi.

Vedeta pop a fost acuzată că a pus capăt relației lor, după ce au ieșit la iveală presupuse înregistrări cu el înșelând-o, potrivit mirror. Designerul de încălțăminte Amina Muaddi a fost, de asemenea, adusă în discuție, în aceste afirmații șocante și neașteptate. Sursele internaționale susțin faptul că Rihanna a fost văzută la un restaurant din Los Angeles, plângând la masă. Dar sursele au declarat pentru TMZ că aceste afirmații sunt "100% false în ambele cazuri"

"1 milion la sută nu este adevărat. Ei sunt bine", au spus sursele.

Ce spuneau fanii artistei

De când zvonurile au început să se răspândească, fanii fideli ai Rihannei au reacționat șocați la aceste afirmații.

Pe Twitter, o persoană a scris: "Bine, deci Rihanna și ASAP Rocky se despart. El a înșelat-o. STAI AȘA, A ÎNȘELAT-O? PE RIRI?? ÎN TIMP CE ERA ÎNSĂRCINATĂ? ȘI CU DESIGNERUL AMINA MUADDI? AȘTEAPTĂ DIN NOU, NU SUNT RIRI ȘI AMINA PRIETENE? CE SE ÎNTÂMPLĂ?".

Un altul a postat: "Nu te juca cu noi așa. Știm că ASAP Rocky nu poate fi atât de prost încât să o înșele pe Rihanna. Dacă este adevărat, anulăm relația dintre Amina Muaddi și el".

"Sper că acest zvon despre Rihanna și ASAP Rocky nu este adevărat, pentru că huh?!", a adăugat un al treilea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel