Rihanna și-a anunțat sarcina într-o ținută 29.000 de dolari. Povestea gecii care i-a lăsat burtica la vedere

Data actualizării: | Data publicării:
Rihanna, foto Instagram
Descriere foto: Rihanna, foto Instagram

Rihanna a anunțat recent că este însărcinată. Vedeta, în vârstă de 33 de ani, a ales o ținută atipică pentru a le arăta fanilor burtica de gravidă: o geacă.

Rihanna este o fashionistă, iar aparițiile ei sunt mereu ieșite din tipar. Vedeta nu putea, nici de data aceasta, să se prezinte în fața fanilor cu ceva mai puțin extravagant decât i-a obișnuit, mai ales că este vorba de prima ei sarcină. 


Fondatoarea Fenty Beauty, în vârstă de 33 de ani, și-a lăsat burtica la vedere vineri, 28 ianuarie, în timpul unei plimbări în New York cu ASAP Rocky. În timp ce majoritatea oamenilor erau înveliți în pălării, eșarfe și mănuși datorită temperaturilor scăzute, cântăreața "Diamonds" a luat decizia de a lăsa burta să se întrevadă prin haina ei matlasată Chanel. 

Geca în cauză a fost creată de Karl Lagerfeld în 1996, și nu se mai găsește nicăieri pentru a fi cumpărată. Cu toate astea, bijuteria textilă epoate fi găsită pe site-ul de revânzare 1stDibs la prețul de 10.672 de dolari., potrivit USMagazine.


Fiind o fashionistă convinsă, vedeta nu și-a neglijat nici accesoriile. Potrivit sursei citate, artista a purtat la gât o broșă de la LACROIX. Crucea din aur, care are pietre prețioase mari, are o valoare de revânzare de 5.500 de dolari pe site-ul DSF Antique Jewelry.

Totuși, strălucirea nu se oprește aici. Designerul Fenty Beauty a uimit, de asemenea, cu un inel Briony Raymond Vintage Chunky Signet Ring. Bijutierul a declarat pentru Us Weekly că piesa are o valoare de vânzare estimată la 18.500 de dolari. Rihanna a purtat, de asemenea, blugi cu talie joasă și o curea Chanel cu două șnururi. 

Intreaga ținută a vedetei valorează mai mult de 29,000 de dolari. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel