Rihanna iubește din nou. Cine este bărbatul care a cucerit-o pe artistă

Data publicării:
Rihanna, instagram
Descriere foto: Rihanna, instagram

După ce s-a despărțit de miliardarul Hassan Jameel, Rihanna s-a îndrăgostit din nou, chiar de un coleg de breaslă la fel de faimos.

Săgeata lui Cupidon a atins-o din nou pe celebra artistă. De data aceasta, rapperul A$AP Rocky este cel care i-a picat cu tronc. Zvonurile că cei doi formează un cuplu au apărut în urmă cu câteva luni, însă nimeni nu a confirmat aceste speculații. Cu toate astea, potrivit presei internaționale, cei doi amorezi au fost surprinși  la o cină romantică, alături de câțiva prieteni la un renumit restaurant din New York.

Rihanna și A$AP Rocky sunt prieteni de mai bine de 7 ani

Riri și A$AP Rocky se cunosc de mai bine de șapte ani, după ce, în 2013, artistul a performat în deschiderea unui turneu de-al cântăreței. Ulterior, cei doi au colaborat la o campanie pentru linia de cosmetice a cântăreței și au fost prezenți la mai multe evenimente împreună, însă nu au recunoscut niciodată că formează un cuplu, ci doar că îi leagă o mare prietenie.

”Întotdeauna a existat o chimie uimitoare între ei și pentru Rihanna totul se simte natural, ușor și amuzant. Se simte foarte confortabil în preajma lui, mai ales că se știu de foarte mult timp, iar tatăl lui A$AP este din Barbados”, a declarat o sursă apropiată cuplului, potrivit Etonline.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel