Rihanna este însărcinată. Cântăreața așteaptă venirea pe lume a primului ei copil cu ASAP Rocky

Data publicării:
Rihanna, sursa foto Instagram
Descriere foto: Rihanna, sursa foto Instagram

Rihanna le-a făcut fanilor o surpriză de zile mari. Artista este însărcinată și va naște în curând. 

Cântăreața Rihanna, în vârstă de 33 de ani, este însărcinată, așteptând primul ei copil cu rapperul ASAP Rocky.


Cuplul celebru a fost fotografiat pe străzile din New York în weekend, iar Rihanna și-a lăsat la vedere burtica de gravidă. Aceasta a purtat o ținută extravagantă compusă dintr-o pereche de blugi și o geacă roz, deschisă pentru a lăsa la vedere burtica ei în creștere, accesorizată cu o cruce aurie și bijuterii colorate.


Într-una dintre fotografiile, rapperul o sărută pe viitoarea mamă pe frunte în timp ce se bucură de o plimbare în aer liber.


În luna mai, ASAP Rocky a povestit pentru GQ despre idila sa cu Rihanna, numind-o "dragostea vieții mele". Când a fost întrebat cum se simte să fie într-o relație, el a spus: "Mult mai bine. Mult mai bine atunci când o ai pe "The One". Ea echivalează cu probabil un milion dintre celelalte. Cred că atunci când știi, știi. Ea este "The One"."


În ceea ce privește paternitatea, ASAP Rocky, în vârstă de 33 de ani, a declarat că întemeierea unei familii este "în destinul meu, absolut". După cum a spus la vremea respectivă, "Cred că aș fi un tată incredibil, remarcabil de uimitor. Aș avea un copil foarte energic. Foarte."


O sursă a confirmat pentru PEOPLE în noiembrie 2020 că Rihanna și ASAP Rocky se întâlneau după ani de prietenie. Cuplul a stârnit zvonuri de dragoste de când Rihanna s-a despărțit de iubitul ei de trei ani, miliardarul Hassan Jameel, în ianuarie 2020. În luna iulie a aceluiași an, ea l-a inclus pe ASAP Rocky în campania sa Fenty Skin, iar cei doi au dat mai multe interviuri împreună pentru a promova colaborarea.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel