Rihanna a născut o fetiță. Vedeta a devenit mămică pentru a doua oară: „Seamănă leit cu ea”

Data publicării:
Rihanna, captură video Youtube/ extratv
Descriere foto: Rihanna, captură video Youtube/ extratv

Rihanna a adus pe lume al doilea său copil.

Rihanna a devenit mămică pentru a doua oară. Surse din presa internațională susțin faptul că celebra cântăreață și A$AP Rocky au devenit părinți pentru a doua oară, de data aceasta în familia făcându-și apariția o fetiță.

Vestea cea mare a fost confirmată chiar de apropiații cuplului pentru Mediatakeout, tot ei fiind și cei care au dezvăluit faptul că Rihanna a născut o fetiță frumoasă și sănătoasă. Atât starul internațional, cât și nou-născutul se simt bine, se odihnesc, se recuperează, în casa artistei din Los Angeles.

Un prieten apropiat, care deja a avut oportunitatea de a o vizita, a descris-o pe micuța abia venită pe lume ca fiind "prețioasă", dar și "frumoasă".

„Seamănă leit cu Rihanna, chiar și când vine vorba de ochii luminoși”, a mai spus acesta.

Citește și: Arnold Schwarzenegger, mărturisiri despre lupta cu dislexia: „Un dezastru. Eram lovit”. Cum se manifestă afecțiunea

Rihanna a lansat o linie vestimentară în temă

Chiar dacă nu a oferit extrem de multe informații cu privire la cea de-a doua sarcină, se pare că Rihanna aștepta din plin acest moment, organizând chiar și un eveniment tematic recent. Vedeta, care nu este doar o cântăreață celebră, ci și o cunoscută femeie de afaceri, a lansat recent propria linie de îmbrăcăminte pentru femeile însărcinate, cu dimensiuni supradimensionate.

"Noua linie de maternitate are ca scop aducerea acelei încrederi și confort mamelor în fiecare etapă a călătoriei lor", spunea Rihanna. "Vreau să le reamintesc oamenilor că încă poți canaliza sexualitatea și te poți simți bine în timp ce ești părinte."

VEZI și: De ce a luat Sandra Bullock o pauză de la actorie, de fapt. Adevărul dureros abia acum a ieșit la iveală

Cum a anunțat că este gravidă a doua oară

Rihanna a ales să le divulge fanilor săi faptul că este însărcinată pentru a doua oară în modul caracteristic. Vedeta și-a ținut mult timp burtica ascunsă, însă a dat vestea cea mare în timpul spectacolului Super Bowl, care a avut loc în  luna februarie.

Cântăreața a apărut atunci pe scenă într-o salopetă roșie, perfect mulată, care îi scotea în evidență toate formele. Tot atunci, vedeta a început să-și mângâie burta, moment în care fanii au înțeles cu exactitate ce vrea să transmită starul internațional. Deși unii internauți bănuiau dinainte de spectacol faptul că vedeta ar putea purta în pântec al doilea copil, conformarea a venit abia la finalul show-ului. De atunci însă, vedeta nu s-a mai ascuns în niciun context, evidențiindu-și burtica cu fiecare ținută extravagantă pentru care opta.

Vedeta a născut pentru prima dată în 2022

În luna mai a anului 2022, cei doi părinți celebri aveau să afle pentru prima dată această latură maternă și paternă și simțeau tot pentru prima dată care sunt emoțiile pe care ți le transmite un astfel de eveniment unic. Atunci, starul internațional a dat naștere unui băiețel, Rocky, pe care l-a arătat deja fanilor în repetate rânduri. Se pare că perioada maternă i-a priit din plin Rihannei, care nu a așteptat foarte mult timp pentru a deveni mămică pentru a doua oară.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel