Ridley Scott dă vina pe mileniali pentru eşecul filmului The Last Duel. Irina Nistor: Ar trebui să ne îngrijoreze. Nu se vor mai face filme sofisticate

Data publicării:
Captură video
Descriere foto: Captură video

Irina Margareta Nistor, cunoscut critic de film, a reacţionat în exclusivitate pentru DC NEWS cu privire la afirmaţiile regizorului Ridley Scott despre eşecul la box-office al filmului "The Last Duel". 

Filmul a avut încasări la box-office de doar 27 de milioane de dolari, deşi bugetul a fost unul destul de mare, de 100 de milioane de dolari. Nici distribuţia nu este rea, Matt Damon şi Adam Driver având rolurile principale. 

Regizorul spune că eşecul este cauzat de mileniali, care nu vor să mai înveţe nimic. 

„Disney a făcut o treabă fantastică pe partea de promovare. Șefilor le-a plăcut filmul, eram îngrijorat că nu este pentru ei”, a spus Scott. „Cred că totul se rezumă la ceea ce avem astăzi: publicul care a crescut cu aceste telefoane mobile extraordinare. Milenialul [care] nu vrea niciodată să fie învățat nimic decât dacă-i spui pe telefonul mobil”, a continuat el.

„Este o problemă generală, dar cred că avem de-a face cu asta chiar acum cu Facebook. Este o direcție greșită, care s-a întâmplat în acest caz, faptul că s-a oferit un tip greșit de încredere acestei ultime generații, cred”, a continuat el.

 

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel