Ricky Martin și Jwan Yosef divorțează după 6 ani de căsnicie. Anunțul făcut de artist: "Am decis să punem capăt căsniciei noastre”

Data publicării:
Sursa foto: Ricky Martin, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ricky Martin, instagram

După șase ani de căsnicie, Ricky Martin și Jwan Yosef divorțează.

Ricky Martin și  parneterul său de viață, Jwan Yosef, au decis să meargă pe drumuri separate, după șase ani de căsnicie. Anunțul a fost făcut de artist, pe rețelele de socializare. 

"Am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri și onorând ceea ce am trăit ca și cuplu în toți acești ani minunați", au declarat superstarul portorican și artistul siriano-suedez pentru PEOPLE într-o declarație comună.

Deși au decis să meargă pe drumuri separate, artistul spune că vor continua să aibă o relație de prietenie, pentru a continua creșterea copiilor săi. 

"Cea mai mare dorință a noastră acum este să continuăm să avem o dinamică familială sănătoasă și o relație centrată pe pace și prietenie pentru a continua creșterea comună a copiilor noștri, păstrând respectul și dragostea pe care o avem unul pentru celălalt", continuă fostul cuplu, care are doi copii: fiica Lucia, născută în 2018, și fiul Renn, născut în 2019. (Martin i-a primit anterior pe gemenii Matteo și Valentino, născuți în 2008, pe care va continua să îi crească ca părinte singur).

Cum s-au cunoscut Ricky Martin și Jwan Yosef

Martin, în vârstă de 51 de ani, și Yosef, în vârstă de 38 de ani, s-au cunoscut pentru prima dată pe Instagram în 2015 și au început să se întâlnească șase luni mai târziu. Ei și-au oficializat idila pe covorul roșu la Gala amFAR Inspiration din 2016 și și-au anunțat logodna în același an, înainte de a se căsători în 2018.

Artistul a împărtășit vestea uniunii lor în timpul unui interviu cu E! News în ianuarie 2018. "Sunt soț, dar vom face o petrecere grea în câteva luni", a declarat el pentru publicație. "Am făcut schimb de jurăminte și am jurat  totul și am semnat toate actele pe care trebuia să le semnăm, contracte prenupțiale și tot ce a fost nevoie".

Cei doi au vorbit despre hotărârea lor de a transmite flexibilitatea lor lingvistică celor patru copii ai lor.

"Vorbim spaniola acasă, dar ei vorbesc, de asemenea, engleza și franceza", a împărtășit Martin în timpul unei apariții din 2013 la emisiunea The Ellen DeGeneres Show, menționând că fiii săi gemeni au fost înscriși la o școală franceză. "Vreau ca ei să fie expuși la orice".

Yosef a spus că îi învață și pe cei doi copii mai mici ai lor în limba arabă.

"Modul în care îmi cresc copiii este că mă concentrez pe limba arabă mai degrabă decât pe engleză sau suedeză. Mi-am învățat copilul cum să numere până la 10 în arabă și are doar 2 ani, ceea ce este minunat"

Un pictor desăvârșit și un artist conceptual, Yosef a câștigat premii, inclusiv Premiul Threadneedle pentru artiști expozanți din Londra și Premiul Beers Contemporary pentru artă emergentă din Londra, ambele în 2013, conform Vogue Arabia. În 2020, el a câștigat Premiul Archiproducts Design Award pentru o serie de covoare pe care le-a proiectat inspirate de munca sa cu bandă adezivă. A deschis un nou studio în Los Angeles la începutul acestui an.

Martin urmează să joace în distribuția principală a viitoarei comedii de epocă Palm Royale de la Apple TV+, alături de Kristen Wiig, Laura Dern, Allison Janney și Carol Burnett. Mai târziu în acest an, el va porni în turneul The Trilogy Tour în toată America de Nord alături de co-headlineri Pitbull și Enrique Iglesias.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel