Ricky Martin a primit un ordin de restricție pentru violență domestică. Artistul nu are voie să se mai apropie de un fost iubit

Data publicării:
Ricky Martin, captură video YouTube
Descriere foto: Ricky Martin, captură video YouTube

Ricky Martin a primit un ordin de restricție în Puerto Rico.

Autoritățile i-au comunicat lui Martin ordinul de restricție pentru violență domestică vineri, după ce inițial nu au reușit să îl localizeze, la doar câteva zile după ce cântărețul portorican a fost dat în judecată de fostul său manager, care îi cerea peste 3 milioane de dolari, potrivit FoxNews.

Purtătorul de cuvânt al poliției, Axel Valencia, a declarat că oficialii au vizitat un cartier de lux din Dorado, unde locuiește cântărețul, pentru a-i emite ordinul.

Până în prezent, poliția nu a reușit să-l găsească", a declarat Valencia.


Valencia nu a identificat partea care a solicitat ordinul de restricție. Ordinul îl împiedică pe Martin să contacteze, personal sau prin telefon, cealaltă parte.

Ziarul El Vocero din Puerto Rico a relatat că Martin și partea neidentificată s-au întâlnit pentru scurt timp, precizând că s-au despărțit în urmă cu două luni.

Martin și Jwan Yosef, un pictor suedez, sunt căsătoriți din 2017.

Potrivit ziarului, Martin nu a fost de acord cu despărțirea și a fost văzut zăbovind în apropierea casei acestuia de cel puțin trei ori.

"Petiționarul se teme pentru siguranța sa", a relatat El Vocero.


Ordinul va rămâne în vigoare până când un judecător va avea o audiere la o dată ulterioară pentru a stabili dacă ar trebui să fie ridicat sau nu.

Valencia a declarat că ordinele de restricție rămân de obicei în vigoare timp de cel puțin o lună.


Fostul manager îi cere daune de 3 milioane de dolari

Fostul manager al lui Ricky Martin a intentat, de asemenea, un proces prin care cere peste 3 milioane de dolari de la starul portorican

Ordinul de restricție este cea mai recentă problemă legală în care se află Martin, deoarece fostul său manager, Rebecca Drucker, a anunțat săptămâna trecută că a intentat un proces, susținând că i se datorează milioane de dolari din comisioane neplătite.


Într-o plângere legală depusă la 29 iunie, Drucker l-a acuzat pe cantautorul recunoscut la nivel internațional de o încălcare "flagrantă" a contractului și solicită daune "de peste 3 milioane de dolari, sub rezerva descoperirii și contabilizării și într-o sumă care va fi dovedită la proces".

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience