Richard Gere şi soţia sa spaniolă, Alejandra Silva, în vacanţă La Coruńa

Data publicării:
 Richard Gere și Alejandra Silva , captură youtube, ¡HOLA! TV
Descriere foto: Richard Gere și Alejandra Silva , captură youtube, ¡HOLA! TV

Actorul american Richard Gere şi soţia sa spaniolă, Alejandra Silva, au fost văzuţi la sfârşitul săptămânii plimbându-se pe litoralul din Oleiros (La Coruńa, nord-vestul Spaniei), unde se află în vacanţă.

Actorul, în vârstă de 71 de ani, s-a căsătorit în 2018 cu publicista şi activista spaniolă, de 38 de ani, originară din La Coruńa,

Cei doi au fost văzuţi în casa părintească a Alejandrei Silva aflată în apropierea pe plajei Bastiagueiro.

Potrivit ABC, cei doi soţi au luat masa duminică la un restaurant din oraş cu specialitatea din fructe de mare.

Nu este prima oară când cei doi petrec vacanţa în acest refugiu paradisiac, unde, în pofida discreţiei lor, nu pot scăpa de privirile localnicilor.

Soţii Gere au venit în Spania împreună cu trei dintre copiii lor: Albert, fiul din prima căsătorie a Alejandrei, şi cei doi copii pe care îi au împreună, Alexander, de 2 ani şi bebeluşul de 21 de luni care s-a născut în timpul pandemiei şi căruia nu i se ştie numele.

Nici din perioada de sarcină a Alejandrei nu se ştie nimic, având în vedere că fericiţii părinţi nu au postat pe reţelele de socializare niciun fel de imagine, potrivit Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel