Richard Gere, de urgență la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă celebrul actor

Data publicării:

Richard Gere a fost recent internat de urgență din cauza unor probleme de sănătate.

În urma unor investigații medicale, cunoscutul actor a fost diagnosticat cu pneumonie. Acesta se afla în vacanță în Mexic alături de familia sa cu ocazia aniversării vârstei de 40 de ani a soției sale, potrivit Today. 

Reprezentantul actorului a confirmat informațiile referitoare la starea de sănătate a starului de la Hollywood prin intermediul unul e-mail transmis către NBC News, însă a refuzat să ofere detalii.

Richard Gere, internat de urgență în Mexic

Potrivit presei internaționale, înainte de a pleca în vacanță, Richard Gere a acuzat stări de rău, acestea fiind manifestate printr-o tuse care la scurt timp s-a agravat. Cu toate acestea, actorul nu și-a amânat călătoria, iar în timp ce se afla în Mexic a fost îndemnat să meargă la un spital pentru mai multe investigații în urma cărora a fost diagnosticat cu pneumonie. Actorul a fost spitalizat o noapte, iar din fericire în urma tratamentului administrat cu antibiotice a fost externat următoarea zi, conform TMZ.

De asemenea, soția sa, Alejandra Gere, a împărtășit cu următorii săi din mediul online noi informații referitoate la starea de sănătate a starului din filmul ’’Pretty Woman’’.

’’M-am trezit azi dimineață și am văzut știrile și toate mesajele amabile și de îngrijorare. El se recuperează, iar astăzi se simte mult mai bine. Ce a fost mai rău a trecut deja! Vă mulțumim tuturor pentru mesajele voastre dulci, le apreciem cu adevărat #mulțumesc”, a transmis Alejandra Gere într-o postare publicată pe contul său de Instagram.

Richard și Alejandra Gere formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul internațional.

Actorul se afla în vacanță, alături de soția sa și cei doi copii pentru a sărbători ziua de naștere a acesteia, potrivit Today.

Alejandra Gere este o persoană activă în mediul online și a împărtășit cu următorii săi o fotografie din vacanță cu cei doi alături de copiii lor în care actorul a fost surprins purtând o mască în timp ce se plimba pe plajă. Potrivit acesteia întreaga familie s-a simțit rău în ultima perioadă. De asemenea, soția actorului le-a transmis fanilor un mesaj de mulțumire pentru toate urările primite cu ocazia zilei de naștere.

‘’Vă mulțumesc tuturor pentru urările de ziua de naștere...după aproape 3 săptămâni în care toată lumea a fost bolnavă astăzi în familia noastră, în sfârșit, mă simt mult mai bine!’’, a transmis Alejandra Gere într-un postare publicată pe contul său de Instagram.

Richard și Alejandra Gere s-au căsătorit în aprile 2018, iar împreună au doi copii, un fiu pe nume Alexander și un alt fiu al cărui nume nu a fost dezvăluit în spațiul public. De asemenea, cei doi au decis să nu își expună copiii în mediul online și să păstreze private toate informațiile referitoare la viața de familie, notează sursa citată.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel