Rică Răducanu va ajunge de urgență pe masa de operație: „Boala e într-o fază destul de avansată”

Data actualizării: | Data publicării:
Rică Răducanu, sursa DC NEWS
Descriere foto: Rică Răducanu, sursa DC NEWS

Rică Răducanu se confruntă cu probleme grave de sănătate. Fostul fotbalist va ajunge de urgență pe masa de operație. 

Starea de sănătate a lui Rică Răducanu este din ce în ce mai gravă din cauza durerilor îngrozitoare la genunchi. Medicii spun că fostul fotbalist trebuie operat de urgență. 


Rică Răducanu se confruntă cu probleme mari de sănătate la genunchi, medicii spun că fostul sportiv trebuie operat de urgență pentru a nu exista și alte complicații. Rică Răducanu a fost diagnosticat cu insuficiență venoasă mare, iar medicii spun că boala este într-o fază destul de avansată.


„Prezintă o insuficiență venoasă mare, cu edeme mari la nivelul membrelor, cu multiple dilatații venoase, varicoase, cu tulburări trofice cutanate, care necesită o intervenție chirurgicală. (...)


Boala este într-o fază destul de avansată și riscă să formeze cheaguri la nivelul venelor dilatate, care pot să urce spre inimă, să facă o embolie cardiacă sau poate să ajungă în plămâni, să facă o embolie pulmonară”, a spus medicul jucătorului în emisiunea „Exclusiv VIP” cu Cristi Brancu. 


Rică Răducanu nu a mai putat face deloc mișcare în ultima perioadă din cauza stării de sănătate. Fostul fotbalist este cu moralul la pământ, dar medicii îl încurajează că după operație lucrurile se vor îndrepta. 


„Adevărul că eu, care eram cu moralul și la toți băieții le spuneam, acum, de un an, nu am moral. Nevastă-mea mă ceartă toată ziua. Eu nu suport să stau singur, fără lume. Acum am venit cu belelele noastre de sport, adică nu știu, nu cred că numai de sport, cred că toată lumea are. Să vedem domn’ doctor ce zice, ce facem să mai trecem prin viața asta frumoasă a noastră.


Poate mai prelungim. Nu să alerg, dar măcar să fiu cu tenisul, cu piciorul. Că eu acum, ultima dată, asta făceam. Poate și d-asta, că n-am mai făcut mișcare, că nu pot, mă dor genunchii. (...)


De când am fost sportiv. Când m-am lăsat au început toate. Cea mai oftică pe care o am e că nu mai pot să fac mișcare cu piciorul, să alerg.
Și a doua e cu prostata, m-am operat. Eu mă bucur că lumea mă iubește. Asta mă ține mai sănătos ca orice(…). Am trecut prin multe în viață, să sperăm că lumea o să mă mai audă, cu glumele mele”, a spus Rică Răducanu în cadrul emisiunii de la Prima TV. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel