Rică Răducanu, ultimele informații de pe patul de spital. Ce i-a transmis soția sa direct din secția ATI

Data actualizării: | Data publicării:
Rică Răducanu, sursa DC NEWS
Descriere foto: Rică Răducanu, sursa DC NEWS

Rică Răducanu a făcut ultimele declarații despre starea lui de sănătate și a soției sale, după ce ambii au fost internați de urgență, în urma infectării cu COVID-19.

Rică Răducanu și soția sa au ajuns de urgență la spital, în urma infectării cu noul coronavirus. Fostul mare sportiv a mărturisit că starea lui de sănătate este una bună, însă soția sa se află în stare mai gravă, fiind transferată la secția de Terapie Intensivă.

"Eu nu mă simt chiar atât de rău, dar nevasta mea e mai rău. Nu știu de unde a apărut boala, ea a fost mai de mult bolnavă și mi-am făcut și eu testul și m-au găsit și pe mine pozitiv. Nevastă-mea e de vineri la spital, iar eu am făcut testul vineri.(...) Eram acasă, dar până la urmă amândoi am fost internați. Soția e mai rău, a avut frisoane, eu nu am avut probleme, nu tușesc. Ea are nevoie de oxigen. Le transmit sanătate la toti, să trecem cu bine prin perioada urâtă. Poate trece mai ușor beleaua asta, să ne refacem viața", a spus Rică Răducanu în cadrul emisiunii "La Măruță", de pe PRO TV.

Rică Răducanu, ultimele informații despre starea de sănătate a ui și a soției sale

Fostul portar al clubului Rapid a dezvăluit că el se simte mai bine, ba chiar ar putea pleca acasă, însă nu se poate împăca cu singurătatea. 

”Eu cum am venit așa sunt! Stau în pat, fac două injecții… Nu mi-au dat nimic. Eu cred că puteam să stau acasă. Dar așa, singur, cred că făceam vreo prostie. Plecam de acasă… Nu am simptome. De aia l-am și întrebat pe domnul doctor, nu-mi dai și mie o pastilă? Femeia mi-a zis că, dacă vreau, pot să mă duc acasă, dar singur? Eu nu pot să stau singur”, a spus Rică Răducanu, la ”La Măruță”, de pe Pro TV.

Rică Răducanu a spus că vorbește prin mesaje cu soția internată în secția ATI. Aceasta îi trimite chiar și poze de pe patul de spital.

 ”Mai vorbesc cu ea la telefon. Și pe whatsapp, îmi mai trimite ea poze, că eu nu prea mă pricep cu tehnica asta”, a spus Rică Răducanu.

Fostul sportivul le-a transmis și un mesaj celor de acasă cu privire la gravitatea bolii: ”Băi, tată, e urâtă de tot, să mor eu! Să aveți grijă, să nu ajungeți aici, că te iau toate. Eu cred că am avut o formă ușoară, dar alții… Toată stima pentru doctori, asistente, nici nu le vezi fețele, toată stima și pentru polițiști”, a adăugat Rică Răducanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel