Rică Răducanu se teme pentru viața soției sale, după ce a stat o lună internată din cauza COVID-19: „E rea boala asta”

Data publicării:
Rică Răducanu, sursa DC NEWS
Descriere foto: Rică Răducanu, sursa DC NEWS

Rică Răducanu este îngrijorat pentru starea de sănătate a soției sale, după ce aceasta a stat o lună internată în stare gravă din cauza COVID-19.

Rică Răducanu a trecut prin momente cumplite în luna ianuarie, când a fost internat în spital din cauza virusului care a pus stăpânire pe întreaga lume. La scurt timp și soția lui a fost depistată pozitiv, însă aceasta a trebuit să petreacă mult mai mult timp în spital din cauza simptomelor grave pe care le acuza.

Fostul sportiv a declarat că virusul este periculos, mai ales pentru persoanele care au și alte probleme de sănătate, așa cum a fost și în cazul lui și soției sale. Deși, Rică Răducanu nu a manifestat simptome grave, soția sa a fost în stare gravă.

„A fost beleaua de pe lume să stau singur acasă, când era soţia în spital, m-au luat toate gândurile. Soţia încă nu e foarte bine, a stat o lună în spital. Nu prea e bine. O lună a stat în spital, a prăpădit-o la plămâni virusul ăsta. I-am luat aparat de oxigen acasă. E şi cu alte probleme. E rea boala asta. Nevastă-mea e mai tare însă psihic ca mine”, a declarat Rică Răducanu, la Pro Tv.

Rică Răducanu a mărturisit că problemele de sănătate nu-i dau pace. Mai mult decât atât, fostul sportiv a trecut recent și printr-o intervenție chirurgicală la inimă, fiind necesar să i se monteze un stent.

„Mi-a pus şi un stent acum la inimă. A zis doctorul că trebuie schimbat stentul, că s-a înfundat. La rinichi sunt cel mai rău. Nu dorm noaptea, la două ore trebuie să merg la baie. Am fost şi la doctorul care m-a operat la rinichi. Fac nişte terapii noi. E urât”, a mai spus acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel