Rică Răducanu, în stare de ȘOC după ce a driblat moartea: "Am fost în salonul care a ars la Matei Balș"

Data publicării:
Rică Răducanu, DC NEWS
Descriere foto: Rică Răducanu, DC NEWS

Rică Răducanu este în stare de șoc, după ce acesta a fost la un pas de moarte. Fostul sportiv a fost în salonul în care a avut loc tragedia de la Matei Balș.

Rică Răducanu și soția sa au ajuns la spital, după ce au fost infectatți cu COVID-19. Deși fostul sportiv a avut o formă medie de boală, din păcate soția sa a fost lovită de o formă severă a virusului care a împânzit o lume întreagă, aceasta fiind chiar mutată la Terapie Intensivă.

Fostul sportiv a fost internat la Matei Balș, de unde a fost ulterior externat. Soția sa încă se află internată acolo.

Rică Răducanu, la un pas de moarte!

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Rică Răducanu a declarat că a fost internat chiar în salonul unde a avut loc tragedia. Mai mult decât atât, acesta a mărturisit că la un moment dat doctorii au vrut să o aducă și pe soția sa în acel salon.

"Soția mea încă se află la Matei Balș. Ea a avut noroc, deoarece eu am stat la salonul 5 care a luat foc și când eram acolo, au vrut să o aducă cu mine în salon și ea nu a vrut. Cum eu am plecat, ea rămânea acolo, în salonul cu pricina.(...) Eu am stat acolo, chiar unde a luat foc, în pavilionul 5.", a declarat Rică Răducanu la Antena Stars.

Rică Răducanu a făcut dezvăluiri și despre  situația din salonul unde a fost internat și unde a izbucnit incendiul. Acesta nu s-a declarat surprins de cele întâmplate, întrucât situația era una deplorabilă.

"Mă așteptam să se întâmple ceva la ce situație este acolo. Este foarte aglomerat, parcă toți sunt roboți, nici nu-i vezi", a mai adăugat Rică Răducanu.

Amintim că în cursul dimineții de ieri, un incendiu a izbucnit la un pavilion al Spitalului Matei Balş din Capitală, fiind declanşat planul roşu. Incendiul a fost lichidat, însă, din păcate, cinci persoane au decedat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel