Rică Răducanu, diagnosticat cu COVID-19. Fostul sportiv este internat în spital

Data publicării:
Rică Răducanu, DC NEWS
Descriere foto: Rică Răducanu, DC NEWS

Rică Răducanu se află internat în spital, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

Rică Răducanu, fostul portar al clubului Rapid București, se află internat în spital alături de soția sa, după ce ambii au contractat virusul ucigaș.

Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare de echipa în care Rică Răducanu a făcut istorie. Potrivit spuselor acestora, Necula Răducanu se află internat în spital alături de soția sa.

În cadrul emisiunii "La Măruță" de pe PRO TV, Rică Răducanu a anunțat că el nu are o formă complicată de boală, dar soția sa se simte mult mai rău, aceasta acuzând frisoane și are nevoie chiar și de oxigen. Legenda Rapidului spune că nu știe de unde a luat contact cu noul coronavirus.

"Eu nu mă simt chiar atât de rău, dar nevasta mea e mai rău. Nu știu de unde a apărut boala, ea a fost mai de mult bolnavă și mi-am făcut și eu testul și m-au găsit și pe mine pozitiv. Nevastă-mea e de vineri la spital, iar eu am făcut testul vineri.(...) Eram acasă, dar până la urmă amândoi am fost internați. Soția e mai rău, a avut frisoane, eu nu am avut probleme, nu tușesc. Ea are nevoie de oxigen. Le transmit sanătate la toti, să trecem cu bine prin perioada urâtă. Poate trece mai ușor beleaua asta, să ne refacem viața", a spus Rică Răducanu.

În vârstă de 74 de ani, Rică Răducanu a făcut parte din echipa de aur a Rapidului. De-a lungul timpului, Rică Răducanu a avut mai multe probleme de sănătate, fiind operat inclusiv la prostată și pe cord deschis.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel