Rică Răducanu, despre problemele financiare și cele de sănătate pe care le are: „O să facem economie la televizor”

Data actualizării: | Data publicării:
Rică Răducanu, DC NEWS
Descriere foto: Rică Răducanu, DC NEWS

Rică Răducanu are mari probleme de sănătate, dar și financiare. Ce pensie are fostul mare portar rapidist?

Rică Răducanu se confruntă cu multe probleme în ultima perioadă, atât financiare, cât și de sănătate. Legendarul fost sportiv a dezvăluit că rpimește de la stat o pensie foarte mică de doar 1.800 lei. Aceasta spune că perioada pandemiei l-a afectat foarte mult, dar are noroc de fiul său care îl mai ajută cu bani. 


Rică Răducanu se plânge de scumpirile la facturile de gaz și electricitate și spune că acum este mult mai atent la cum cheltuie banii. 


„O să facem economie la televizor, noi, pensionarii. O să o lăsăm mai moale, mă mai uit doar o jumătate de oră. Am presimțit că va fi greu, încă de astă-vară. Închid lumina prin casă, în urma soției. Noroc că ea este mai bine, cu sănătatea, le gătește nepoților, care învață online. Ne mai ajută cu bani fiul meu, ne descurcăm cum putem, el a mai lucrat, pe colo-colo, ca antrenor”, a spus Rică Răducanu pentru playsport.ro


Rică Răducanu are mari probleme de sănătate și spune că merge adesea la medic deoarece i se umflă picioarele. 


”Mi se umflă foarte tare picioarele, acum vin de la doctor, am probleme cu varicele. Lunea, miercurea și vinerea merg la o policlinică, fac niște tratamente, pentru că nu e bună circulația sângelui. Încerc să scap, nu vreau să mă operez, mi-e teamă!”, a mai spus fostul mare sportiv român.

 

Rică Răducanu și soția lui au fost infectați cu COVID-19 la începutul acestui an

 

Rică Răducanu, fostul portar al clubului Rapid București, a fost internat în spital alături de soția sa, după ce ambii au contractat virusul ucigaș. 

"Eu nu mă simt chiar atât de rău, dar nevasta mea e mai rău. Nu știu de unde a apărut boala, ea a fost mai de mult bolnavă și mi-am făcut și eu testul și m-au găsit și pe mine pozitiv. Nevastă-mea e de vineri la spital, iar eu am făcut testul vineri.(...) Eram acasă, dar până la urmă amândoi am fost internați. Soția e mai rău, a avut frisoane, eu nu am avut probleme, nu tușesc. Ea are nevoie de oxigen. Le transmit sanătate la toti, să trecem cu bine prin perioada urâtă. Poate trece mai ușor beleaua asta, să ne refacem viața", a spus Rică Răducanu la acea vreme. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel