Rică Răducanu, despre boala incurabilă cu care a fost diagnosticat. Dezvăluirile șocante ale fostului sportiv: ”Doar la morga mai trece!”

Data actualizării: | Data publicării:
 Rică Răducanu, captură video PRO TV
Descriere foto: Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă. 

Rică Răducanu, în vârstă de 76 de ani, trece printr-o perioadă grea. Fostul sportiv se confruntă cu probleme de sănătate la ambii genunchi . Acesta a încercat numeroase tratamente pentru a scăpa de această problemă, însă fără rezultat. 

Rică Răducanu trebuie să se opereze la ambii genunchi

După mai multe investigații și tratamente fără rezultat, medicii i-au recomandat lui Rică Răducanu să se opereze la ambii genunchi. 

”Am fost toată vara, la tratament, în stațiunea Neptun, acolo fac de când eram sportiv de performanță, dar am fost și la marele centru din Mangalia, unde se tratează soția mea, dar nu merge cu nimic. Tot cu picioarele am probleme, cu genunchii, doctorul mi-a zis clar ce am și că fără proteze la ambii genunchi nu are ce să-mi facă”, a declarat Rică Răducanu, în cadrul unui interviu oferit recent.

Fostul sportiv a recunoscut că se teme de intervenția chirurgicală, însă trebuie să asculte sfatul medicilor. 

”Nu vreau să mă operez căci trebuie, mai apoi, timp de șase luni, să învăț să merg din nou. S-au dus dracu cartilagiile, trebuie proteze, dar mi-e tare frică de operație!”, a declarat Rică Răducanu în același interviu.

Rică Răducanu, despre boala incurabilă cu care a fost diagnosticat.

Rică Răducanu suferă de o boală provocată de depunerea sărurilor acidului uric în regiunea unor articulații. Din nefericire, aceasta afecțiune nu are leac.

”Boala asta e păcătoasă, nu mai trece, gata! Bine mi-a zis mie medicul Oprescu: ”Doar la morga mai trece!”. A zis adevărat, până la urmă”, a mai declarat fostul portar, pentru EGO.  

Rică Răducanu a fost operat de urgență

În urmă cu ceva timp, Rică Răducanu a ajuns pe masa de operație. Acesta nu a vrut să dea prea multe detalii despre problema cu care s-a confruntat, însă a precizat că starea lui de sănătate este una bună și are nevoie de timp pentru recuperare. 

”Sunt la spital, m-am pansat că m-am operat puțin la ceva. M-am operat și în fiecare zi vin să mă pansez. O operație, mă simt bine eu așa, dar asta e beleaua. Da, da, nu a fost ceva periculos”, spunea Rică Răducanu la Antena Stars.

Ce pensie are Rică Răducanu după 50 de ani de muncă

Rică Răducanu a surprins pe toată lumea, după ce a dezvăluit ce pensie primește. Fostul mare portar al echipei Rapid, are 75 de ani și o pensie foarte mică, cu care se descurcă foarte greu, mai ales că în ultima perioadă s-a confruntat și cu mai multe probleme de sănătate.

Potrivit acestuia, suma pe care o încasează de la stat nu este nici mai mult, nici mai puțin de 1.800 de lei.

”Sunt bine acum, sunt sănătos! Mă duc pe la Casa de Pensii că am treabă. Sunt supărat că după 50 de ani de muncă am 1.800 de lei pensie pe lună. M-am bucurat în tinerețe că nu trebuia să merg la serviciu, ci pe stadion, să joc fotbal cu ceilalți colegi de echipă și uite așa mi-a trecut tot timpul ăsta.

Nici eu nu mai sunt ce am fost, am ajuns un pinguin! Mă dor toate oasele chiar și genunchii. Înainte mai făceam sport, mai mergeam la câte o saună acum nimic. Mie îmi place altfel, să merg, să văd lumea asta, așa am fost o viață întreagă.

Acum s-au schimbat vremurile, nu mai este ce a fost. Înainte mai aveam și câte o gagică, acum nimic” a spus Rică Răducanu pentru playsport.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel