Rică Răducanu, momente de groază. Soția sportivului, în stare gravă la ATI: "Îmi e frică..."

Data publicării:

Rică Răducanu trece prin momente grele, după ce el și soția sa au ajuns la spital în urma infectării cu COVID-19. Soția fotbalistului a fost internată de urgență la ATI.

Rică Răducanu și soția sa au ajuns la spital, după ce au fost infectatți cu COVID-19. Deși fostul sportiv are o formă medie de boală, din păcate soția sa a fost lovită de o formă severă a virusului care a împânzit o lume întreagă.

Soția lui Rică Răducanu este internată în secția de Terapie Intensivă și, potrivit spuselor lui Rică Răducanu, aceasta este conectată la aparatul de oxigen. Inițial, soția legendei Rapidului a fost supusă și unui examen tomograf. Rică Răducanu a mărturisit că este îngrijorat de starea soției sale, fiindu-i teamă chiar și să o mai sune.

Optimist, așa cum îl cunoaște toată lumea, Rică Răducanu și-a manifestat speranța că el și soția lui vor trece cu bine peste această încercare.

„Ea avea frisoane, nu avea somn. I-am făcut masaj şi cred că atunci am luat şi eu. A făcut un tomograf, să vedem ce va fi. (...) Mi-e şi frică să o sun, că nu răspunde. Ea e mai rău, cum am zis. Oamenii ăştia umblă pe aici, se agita. Îmi lipseşte lumea, că eu sunt om de lume”, a mărturisit Rică Răducanu, de pe patul de spital, pentru Pro TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel