Revelion, în aer liber, până la ora 21:00. Măsura, dacă ar fi validată, ar enerva lumea

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Comitetul pentru Situații de Urgență ar propune reguli noi pentru Revelionul din 2022.

Potrivit Antena 3, Comitetul pentru Situații de Urgență ar propune ca, în noaptea de Anul Nou, să poată fi organizate revelioane în aer liber, până la ora 21.00, cu 1.000 de oameni și 4mp/persoană. Ar fi o măsură, care, odată validată, ar enerva mulți români, în contextul în care vorbim de evenimente în aer liber.

Astfel:

Art.4 – (1) Se propune ca organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale să fie permisă, doar în intervalul orar 5,00-21,00, cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, dar nu mai mult de 1.000 de persoane, purtarea măștii de protecție și asigurarea unei suprafețe de minimum 4 mp/persoană.

(2) Se propune ca participarea să fie permisă doar pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

 

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Actualitate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel