Revedere în lacrimi! După șase ani, fiica lui Irinel Columbeanu a venit să-și viziteze tatăl / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Kanal D România/Youtube
Descriere foto: Sursă foto: Kanal D România/Youtube

Irina Columbeanu a sosit în România, iar tatăl ei a așteptat-o nerăbdător la aeroport. Recent, fostul milionar, care trăiește acum într-un azil, mărturisea că abia așteaptă să-și țină, din nou, fiica în brațe.

Fiica lui Irinel Columbeanu a revenit în România. Irina plecase de lângă tatăl ei pe când era doar un copil, iar acum s-a întors o adevărată domnișoară, care și-a emoționat tatăl până la lacrimi când a văzut-o. Tânăra a venit special să-și vadă tatăl și pentru a petrece mai mult timp cu acesta.

Fiica lui Irinel Columbeanu a venit în România

În anul 2018, Irinuca s-a mutat în America, la mama ei, Monica Columbeanu. A ales să-și părăsească țara natală, pentru a-și clădi viitorul la care pe atunci doar visa. Acum, în schimb, fiica lui Irinel Columbeanu are 16 ani și este implicată în multe activități de succes din Statele Unite ale Americii. Mai mult decât atât, tânăra a apărut chiar și în presa din Malibu.

Irinel Columbeanu și-a iubit mereu copilul și au avut o relație extrem de apropiată când Irinuca era mică. Cei doi erau nedespărțiți și Irinel îi făcea toate poftele fetiței lui. În schimb, acum, s-a întors roata. Deja se știe că, Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn în ultimii ani și că din vila de la Izvorani, fostul milionar a ajuns să stea la azil. Astfel, fiica lui, Irina își susține financiar tatăl.

După cum spunea în trecut Irinel Columbeanu, fiica lui lucrează la un restaurant din Malibu și că, din banii ei, și-a cumpărat prima sa mașină.

„Irina e independentă. Așa și-a dorit ea. Și-a luat singură mașină, are economii și pentru când va ajunge la colegiu, mă ajută financiar. Va lucra în continuare la restaurantul acela italienesc, până va merge la facultate. N-are de ce să-mi fie teamă că lucrează acolo, în America e ceva sigur, nu-i ca-n România. Sunt extrem de mândru de ea.”, a spus recent Irinel Columbeanu.

Te-ar putea interesa și: Daiana Estera, ultima iubită a lui Irinel Columbeanu, dezvăluiri incredibile. Cum și-ar fi pierdut fostul milionar toată averea: „Este un om naiv”

Cum a fost revederea dintre Irinel Columbeanu și fiica sa

Într-un videoclip postat de WOWbiz pe TikTok a fost surprins momentul în care Irinel Columbeanu își întâlnea fiica. Acesta i-a oferit tinerei un buchet de flori și era vizibil emoționat când a văzut-o.

Irinuca s-a schimbat enorm, acum este o adevărată adolescentă, care s-a bucurat nespus să-și revadă tatăl. Cei doi s-au îmbrățișat strâns și li se putea citi fericirea pe chip. Se pare că fostul milionar a așteptat mult acest moment. Rămâne de văzut ce activități vor face zilele viitoare.

@wowbiz.ro Momentul emotionant al reintalnirii lui Irinel Columbeanu cu fiica lui, Irina, pe Aeroportul Otopeni! IMAGINI EXCLUSIVE #kanald #kanaldromania #kanald2 #wownews #wowbiz #irinelcolumbeanu #columbeanu #irinacolumbeanu #irinuca #monicacolumbeanu ♬ sunet original - WOWbiz.ro

Te-ar putea interesa și: Irinel Columbeanu a dat-o de gol pe Monica Gabor. Cu ce se ocupă fosta soție în America: „Nu a reușit să-și realizeze visul”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel