Retrospectiva 2021: Divorțurile și despărțirile care au zguduit lumea showbiz-ului românesc

Data actualizării: | Data publicării:

Pentru aceste vedete anul 2021 nu a fost unul tocmai bun pe plan amoros. Relația de cuplu nu a mai mers așa că au ajuns să își spună adio. Află care sunt vedetele din showbiz-ul românesc care au divorțat în 2021. 

Iată o listă cu vedetele care și-au spus adio, iar anul 2021 le-a adus în pragul divorțului:


Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf


Unul dintre cele mai controversate și și mediatizate divorțuri din showbiz-ul românesc este cel dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. După 15 ani de căsătorie, antrenorul de fotbal a decis să pună capăt căsniciei cu sexy-impresara și s-a refugiat în brațele unei tinere domnișoare, Corina Caciuc, cea care îl va face în primăvara anului viitor tătic pentru a treia oară. 


Cei doi vor avea prima înfățișare a divorțului în luna februarie a anului care urmează. Anamaria Prodan nu ezită să îi transmită antrenorului mesaje acide pe rețelele de socializare și să îi aducă comentarii negative la adresa relației lui cu Corina Caciuc. 

 


Andreea Bălan și George Burcea


A trecut mai bine de un an de când și-au spus adio, dar cei doi au reușit să încheie procesul de divorț abia în luna octombrie a acestui an. Andreea Bălan și George Burcea și-au spus adio la doar câteva luni de la nuntă și au împreună două fetițe minunate, care au rămas acum în grija artistei. 


Fiecare dintre cei doi a reușit să își refacă viața alături de altcineva, George Burcea și-a găsit fericirea în brațele Vivianei Sposub, iar Andreea Bălan a trăit o frumoasă poveste de iubire alături de Tiberiu Argint. În ultima perioadă au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi și-ar fi spus adio. 


Vlad și Mihaela Zamfirescu 


Potrivit Click, actorul Vlad Zamfirescu și-ar fi părăsit soția în urmă cu câteva luni, dar au ținut totul secret. Cei doi au fost împreună peste 20 de ani și au doi copii, pe Ștefan, în vârstă de 12 ani și Matei, în vârstă de 14 ani. 


Surse apropiate culplului au declarat pentru Click! că ruptura s-ar fi produs în urmă cu câteva luni și că Mihaela, soția actorului, ar fi acceptat foarte greu decizia acestuia de a divorța.


Anda Adam și Sorin Nicolescu 


Anda Adam și soțul ei, Sorin Nicolescu au ajuns la finalul căsniciei. După șase ani în care au petrecut clipe frumoase împreună, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. 


Alexandra Stan și Emanuel Necatu 


Alexandra Stan a avut un an plin din toate punctele de vedere. Artista a ajuns în fața altarului alături de un bărbat pe care îl cunoștea de doar câteva luni, dar a divorțat după o perioadă scurtă de timp. Pe plan profesional, vedeta spune că a avut câteva concerte, dar vrea ca în anul care urmează să se dedice mai mult carierei. 


Alexandra Stan a dezvăluit că decizia de a divorța a fost luată de comun acord. Artista susține că s-au grăbit atunci când au decis să meargă în fața altarului, iar ea a confundat ajutorul dat de Emanuel pentru a trece peste o perioadă mai dificilă, cu începutul unei povești de dragoste care ar fi trebuit să reziste până la adânci bătrâneți. 

 


Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu 


Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în proces de divorț de doi ani de zile. Cei doi se luptă pentru custodia celor doi băieți pe care îi au împreună. 


Ilie Năstase și Ioana Simion


Ilie Năstase și Ioana Simion anunțau divorțul la începutul acestui an după ce fostul tenismen ar fi devenit violent cu frumoasa brunetă. Înainte de Sărbătorile Pascale cei doi au anunțat că s-au împăcat iar totul merge spre bine. 


În urmă cu doar câteva săptămâni, Ioana Năstase a postat pe pagina de Facebook un mesaj prin care anunța că un capitol din viața ei s-a încheiat. Bruneta ar fi depus din nou actele de divorț. 

 


Șopârlă, de la Animal X, și soția sa 


Alexandru Salaman, zis și Șopârlă, unul dintre cei trei băieți din trupa Animal X, și soția sa, Monika, divorțează. Cei doi au făcut anunțul pe rețelele de socializare. Se pare că înțelegerile dintre ei nu au putut fi rezolvate, motiv pentru care s-a ajuns la despărțire. Cu toate astea, Alexandru și Monika au rămas în relații bune și au divorțat fără scandal.


Oana Roman și Marius Elisei 


Oana Roman și Marius Elisei anunțau la începutul acestui an că relația lor a ajuns la final. Ba mai mult, cei doi au divorțat și au stat o vreme separați. 


Finalul de an îi surprinde pe cei doi mai fericiți ca niciodată. Chiar dacă au divorțat, Oana Roman și Marius Elisei au decis în vara acestui an să mai dea o șansă poveștii lor de iubire, iar acum lucrurile merg mai bine chiar decât la începutul relației lor. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel