Rețetă: Supă cremă de sparanghel

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pexels
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pexels

Supa cremă de sparanghel este rețeta perfectă pentru familia ta. E rapidă, delicioasă și plină de nutrienți.

INGREDIENTE

 2 legături de sparanghel 

1 praz 

2 cartofi 

1 l supă de legume

 ulei de măsline

 sare

 

MOD DE PREPARARE:  Sparanghelul și prazul se spală bine și se taie în bucăți mici.Cartofii se curăță și se taie în cuburi.Într-o oală se încinge puțin ulei la foc mediu. Se adaugă prazul și sparanghelul și se lasă să se gătească timp de 5 minute. Vârfurile sparanghelului se scot și se dau deoparte.Se adaugă cartofii și se acoperă legumele cu supa de legume. Se lasă să fiarbă 10 – 15 minute. Se condimentează cu sare. Dacă se evaporă prea mult lichid, se completează cu apă caldă.Când toate legumele s-au fiert se transferă într-un blender și se pasează. Pentru o textură mai fină, supa cremă de sparanghel se poate strecura cu ajutorul unei site fine.Supa se servește cu vârfurile de sparanghel păstrate anterior.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel