Rețetă supă-cremă de conopidă. Simplu și gustos

Supă-cremă, foto Unsplash/ sursa Julia Kicova
Descriere foto: Supă-cremă, foto Unsplash/ sursa Julia Kicova

Această rețetă de supă-cremă de conopidă este gustoasă și ușor de preparat. 

Ingrediente:


1 conopidă medie

2 cartofi albi mari

1 cățel usturoi

pătrunjel

1 ceapă mare

crutoane

foi de dafin

ulei de măsline

sare și piper


Mod de preparare:


Ceapa trebuie tocată mărunt și pusă într-o tigaie cu ulei fierbinte. Se călește ușor. Peste ea adăugăm usturoiul strivit, foile de dafin, sarea și piperul. Le lăsăm pe foc până când ceapa devine sticloasă. 

Adăugăm și cartofii tăiați cuburi, dar și conopida ruptă în bucăți. Lăsăm pe foc circa 2-3 minute, după care adăugăm supă sau apă.

Lăsăm la fiert 20 de minute. 

Mixăm totul și servim cu crutoane. Putem presăra deasupra verdeață proaspătă. 

Poftă bună!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 16 sep, 11:42 | Categorie: Retete
Get it on App Store Get it on Google Play