Rețetă: Salată de icre de crap

Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Salata de icre se face foarte ușor și este extrem de gustoasă.

INGREDIENTE

50 g icre de crap

2 linguri de gris

4 linguri apa

1 ceapa alba mica

ulei

zeama de lamaie, dupa gust

apa minerala rece

 

MOD DE PREPARARE: 

Mai intai se fierbe grisul in cele 4 linguri cu apă. Dupa ce s-a ingrosat bine, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca bine. Intr-un bol se pun icrele si se toarna putin ulei. Se mixeaza usor, apoi se adauga putin cate putin din grisul racit pana se termina, se toarna uleiul in fir ca la maioneza si se mixeaza la viteza mica. Cantitatea de ulei difera in functie de cata salata vrem sa obținem. Pe parcurs icrele se vor ingrosa si atunci se adauga cca. 2 linguri apa minerala si se continua mixarea.

La final se taie ceapa marunt, se adauga zeama de lamaie dupa gust si se amesteca bine. 

Pofta buna!

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 30 iul, 17:08 | Categorie: Retete
Get it on App Store Get it on Google Play