Rețetă rapidă. Ciorbă delicioasă de ghebe

Data actualizării: | Data publicării:
Ciorbă de ghebe, sursa pixabay/ autor laustkehlet
Descriere foto: Ciorbă de ghebe, sursa pixabay/ autor laustkehlet

Ciorba de ghebe se prepară  ușor și rapid și este foarte sănătoasă și gustoasă.

INGREDIENTE:

300 grame de ghebe

un ardei

o ceapă

1 morcov

o bucată de păstârnac

o lingură de pastă de gogoșari

500 ml de roșii in bulion

1,5 litri apă

500 ml borș

sare, piper după gust

MOD DE PREPARARE: Curățăm legumele. Tăiem ceapa, morcovul și ardeiul bucăți cât mai mici. Morcovul îl putem da și prin răzătoare.Bureții îi punem în apa clocotită și îi fierbem două- trei minute, cât să le dăm un clocot după care îi scoatem și îi clătim imediat cu apă rece.Tăiem ghebele mai mari iar cele micuțe le lăsăm întregi.Punem legumele într-o oală și adăugăm 500 ml de apă. Lăsăm să fiarbă 10 minute (aproximativ) după care punem ghebele și restul de apă.

POFTĂ BUNĂ!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel