Rețeta MINUNE a Andreei Marin. Pizza rapidă și delicioasă: "E pur și simplu extraordinară"

Data publicării:
Andreea Marin, sursa instagram
Descriere foto: Andreea Marin, sursa instagram

Andreea Marin le-a dezvăluit fanilor o rețetă minune de pizza rapidă și delicioasă.

Andreea Marin are mare grijă de felul în care arată. Prezentatoarea Tv se află în cea mai bună formă a ei, iar acest lucru depunde mari eforturi. Pe lângă sportul care nu lipsește din activitatea zilnică, "Zâna surprizelor " are și o dietă echilibrată.

Vedeta le-a dezvăluit fanilor unul din preparatele pe care le consumă destul de des. 

"O pizza delicioasă și fără blat cu faină, doar cu legume, ou și brânzeturi ce pot fi înlocuite cu brânză vegană la nevoie e o bunătate pentru întreaga familie. Ascultați ce spun, și știți ca nu sunt genul care să exagereze: e pur și simplu extraordinară!Aromată, sățioasă, dar fără să îți dea senzația de balonare după masă, chiar dacă nu ai cum să nu o mănânci cu poftă, pentru că mireasma când o scoți din cuptor e irezistibilă! Și se gătește și repede." a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare.

La cererea fanilor, Andreea Marin a împărtășit cu aceștia și rețeta minune.

Rețeta: "Tai o conopidă ( prefer proaspătă, dar merge și cea la pungă, după dezghețare) de mărime medie, bucăți cât mai mici și amestecate apoi cu 4 ouă, albușuri și gălbenușuri (poți pune 3 sau 5 sau mai multe, în funcție de mărimea pe care o dorești pentru pizza), adaugi sare și apoi ingredientele dorite după gust (eu pun praf de usturoi, oregano, piper, cum am scris mai sus),așez amestecul într-o tavă pe care am pus hârtie de copt și bag tava la cuptorul preîncălzit la 180- 200 grade (e opțiunea mea, depinde de cuptorul fiecăruia).(...) E bine să urmăriți, blatul poate fi mai rumenit, e opțiunea mea, așa că poate sta 20 de minute în loc de 15, voi decideți, nu vă fie teamă să îl vedeți mai rumenit, nu e ars, nici nu devine prea crocant, ci numai bun, Apoi adăugați felii de mozzarella (sau cașcaval, altă branza care vă place ori brânză vegană, dacă preferați), deasupra rucola (și frunze proaspete de spanac, eu nu am găsit acum), roșii tăiate (cherry sau normale, eu prefer românești, parfumate), parmezan, o lingură de măsline la borcan în ulei).5-10 minute la cuptor și... poftă mare!" a scris Andreea Marin.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel