Rețetă de vedetă. Cristina Șișcanu te învață cum să faci paste cu avocado și roșii: „Nu îngrașă și e sănătoasă”

Data publicării:
Cristina Șișcanu, sursa instagram
Descriere foto: Cristina Șișcanu, sursa instagram

Soția lui Mădălin Ionescu le-a dezvăluit fanilor cum să prepare o rețetă simplă de paste cu avocado și roșii, care nu îngrașă.

Dis-de-dimineață, Cristina Șișcanu le-a oferit fanilor o rețetă extrem de gustoasă, care nu îngrașă. Conform spuselor Cristinei Șișcanu, pentru pregătirea rețetei preluată de ea la un nutriționist este nevoie de următoarele ingrediente:

80 de grame de paste,

1 avocado bine copt,

4 linguri de iaurt 2%,

mirodenii,

6 roșii cherry,

usturoi,

verdeață,

sare și piper după gust.

Primul pas pe care trebuie să-l faceți este să puneți avocado, usturoiul, cele 4 linguri de iaurt 2% grăsime alături de mirodeniile, verdeața și piperul într-un blender pentru a le amesteca. Apoi, tăiați roșiile și le trageți la tigaie cu puțin ulei. La final, după ce ați fiert pastele, adăugați sosul și roșiile peste ele și puteți pune și puțin busuioc.

„Ne apucăm de gătit o rețetă care nu îngrașă, care e sănătoasă și foarte gustoasă. Ce să vedeți?! Paste! Da, da, pastele nu îngrașă, dacă știi cum să le gătești. Am tăiat roșiile în jumătăți și le vom trage la tigaie cu un pic de ulei din semințe de dovleac. Aici ne așteaptă sosul. Așteptăm să fiarbă pastele. Gata și pastele!”, a spus Cristina Șișcanu în timp ce gătea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel