Rețetă de post. Tocăniță de conopidă

Tocăniță de conopidă, sursa pixabay/ autor misskursovie2013
Descriere foto: Tocăniță de conopidă, sursa pixabay/ autor misskursovie2013

Tocănița de conopidă este extrem de gustoasă și se prepară ușor și rapid.

INGREDIENTE:

1 buc. conopidă mare

1 cutie suc de roșii

2 cepe

1 legătură pătrunjel

sare, ulei după gust

MOD DE PREPARARE:

Conopida se desface buchețele, se spală și se fierbe în apă cu sare. Ceapa o curățăm, o spălăm și o tăiem mărunt, o călim în puțin ulei. Conopida o punem într-o oală cu un pahar din apa în care a fiert, adăugăm ceapa călită și sucul de roșii, lăsăm la fiert, când este gata presărăm verdeața! 

POFTĂ BUNĂ!

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 03 apr, 21:00 | Categorie: Retete
Get it on App Store Get it on Google Play