Rețetă de post. Supă cremă de dovleac. Extrem de gustoasă și simplu de preparat

Data actualizării: | Data publicării:
Supă cremă de dovleac, foto Unsplash/ sursa Kirill Ermakov
Descriere foto: Supă cremă de dovleac, foto Unsplash/ sursa Kirill Ermakov

Această rețetă de supă cremă de dovleac este ideală pentru Postul Paștelui. Este ușor de preparat și foarte delicioasă. 

Ingrediente:


400 gr dovleac 

2 cepe 

2 cartofi 

1 morcov 

1 păstârnac 

1 ceașcă de lapte de cocos 

sare 

piper 

boia iute 

ulei


Mod de preparare:


1. Cureți dovleacul și ceapa, tai dovleacul cubulețe și ceapa mărunt și le călești în aproximativ 10 minute, apoi adaugi o ceașcă de apă și lași să se înăbușe 15-20 de minute. 

2. Cureți cartofii, morcovul, păstârnacul, le tai cuburi și le pui la fiert într-o oală cu apă cât să le acopere. Adaugi dovleacul cu ceapa călite și le fierbi împreună până ce toate sunt bine pătrunse. 

3. Pasezi apoi totul, dacă e nevoie subțiezi supa cu lapte și potrivești de sare, piper și boia. După gust, merge și cu pătrunjel. 


Masa este gata! Poftă bună!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel