Rețetă de creveți cu sos Alfredo și zoodles

Creveti, foto Unsplash/ Dana DeVolk
Descriere foto: Creveti, foto Unsplash/ Dana DeVolk

Această rețetă de creveți cu sos Alfredo este delicioasă și ușor de preparat, dar cu un conținut scăzut de carbohidrați.

Ingrediente:


1 lingură de ulei de măsline

1 kilogram de creveți, decojiți

½ linguriță de sare

½ linguriță de piper negru

1 linguriță de praf de usturoi

1 kilogram de zoodles (noodles din dovlecei)

1 ceașcă de sos Alfredo fără lapte, organic

Busuioc proaspăt, pentru servire

Mod de preparare:


Adăugați 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare și încălziți-o la foc mediu.

Adăugați în tigaie 1 kilogram de creveți, ½ linguriță de sare, ½ linguriță de piper negru și 1 linguriță de pudră de usturoi și gătiți creveții aproximativ 3 până la 4 minute, apoi dați-i deoparte.

Adăugați în tigaie, tot la foc mediu, 1 kilogram de zoodles și 1 cană de sos Alfredo organic fără lapte și lăsați să fiarbă timp de 3 minute.

Adăugați creveții înapoi în tigaie și amestecați bine, apoi serviți cu busuioc proaspăt. 


Poftă bună!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 08 oct, 22:04 | Categorie: Retete
Get it on App Store Get it on Google Play