Rețetă de creveți cu sos Alfredo și zoodles

Creveti, foto Unsplash/ Dana DeVolk
Descriere foto: Creveti, foto Unsplash/ Dana DeVolk

Această rețetă de creveți cu sos Alfredo este delicioasă și ușor de preparat, dar cu un conținut scăzut de carbohidrați.

Ingrediente:


1 lingură de ulei de măsline

1 kilogram de creveți, decojiți

½ linguriță de sare

½ linguriță de piper negru

1 linguriță de praf de usturoi

1 kilogram de zoodles (noodles din dovlecei)

1 ceașcă de sos Alfredo fără lapte, organic

Busuioc proaspăt, pentru servire

Mod de preparare:


Adăugați 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare și încălziți-o la foc mediu.

Adăugați în tigaie 1 kilogram de creveți, ½ linguriță de sare, ½ linguriță de piper negru și 1 linguriță de pudră de usturoi și gătiți creveții aproximativ 3 până la 4 minute, apoi dați-i deoparte.

Adăugați în tigaie, tot la foc mediu, 1 kilogram de zoodles și 1 cană de sos Alfredo organic fără lapte și lăsați să fiarbă timp de 3 minute.

Adăugați creveții înapoi în tigaie și amestecați bine, apoi serviți cu busuioc proaspăt. 


Poftă bună!

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 08 oct, 22:04 | Categorie: Retete
Get it on App Store Get it on Google Play