Republica Dominicană, lovită de uraganul Elsa. Cum a fost surprins Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România” 2021

Data publicării:
Daniel Pavel, sursa instagram
Descriere foto: Daniel Pavel, sursa instagram

Uraganul Elsa a lovit Republica Dominicană, fix înainte de a continua probele individuale din cadrul celei mai dure competiții, Survivor România. Prezentatorul emisiunii a surprins câteva imagini inedite, cu puțin timp înainte ca uraganul să lovească.

Recent, Republica Dominicană a fost lovită de uraganul Elsa. Prezentatorul emisiunii Survivor România 2021 a reușit să surprindă câteva imagini inedite, pe care le-a arătat și fanilor pe rețelele de socializare. Fanii au rămas șocați să vadă cum arată insula pe care finaliștii celei mai acerbe competiții sportive luptă pentru a câștiga marele trofeu.

În imagini Daniel Pavel le explică telespectatorilor că cei șase concurenți rămași în competiția Survivor continuă să joace traseele solicitante, chiar și pe asemenea condiții meteorologice.

„Despre asta este vorba. Ăsta este Survivor. Ei sunt supraviețuitorii și asta facem aici, în Republica Dominicană, ca voi acolo acasă să aveți parte de experiența extraordinară. Mă duc să dau fluierul de start. Ei sunt pregătiți acolo, pentru a face față provocării.

Acel moment când afli că furtuna de gradul 10 e upgradată la peste 12- uragan. Și ce nume de poveste, Elsa. Însă toate-s bune, toate-s Survivor??? Fiul ploii? Multumiri @razvan_adrian un operator ad-hoc inspirat”, a scris Daniel Pavel pe contul său de Instagram.

 

Cine sunt ultimii concurenți rmași în concurs

 

Elena Marin, Zanni, Marius Crăciun, Andrei Dascălu, Maria Chițu și Albert Oprea sunt cei șase concurenți rămași în lupta pentru marele trofeu de la Survivor România. Cei doi Faimoși și cei patru Războinici luptă cu ultimele forțe pentru a demonstra că merită titlul de Survivor și marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Pavel (@daniel.pavel.8)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel