Rengle a PĂRĂSIT competiția Survivor: Aleg să-mi opresc cariera de performer pe tocuri

Data publicării:
Sursa foto: Instagram, Survivor
Descriere foto: Sursa foto: Instagram, Survivor

Emil Rengle a fost cel care a părăsit competiția Survivor pe 1 martie.

Ediția “Survivor”, de pe 1 martie, a venit cu o nouă eliminare, din rândul Faimoșilor. După ce au pierdut din nou proba de imunitate, aceștia au ajuns în comisia de nominalizare. Cei trei concurenți votați pentru a pleca acasă, de către colegii lor, au fost: Emil Rengle, CRBL și Cătălin Zmărăndescu. Emi Rengle a fost, însă, cel mai puțin susținut de public și cel care a părăsit definitv competiția.

"Eu plec împăcat, chiar dacă într-o energie cum n-a mai fost vreodată la consiliu. Sunt convins că nu va fi ultima clipă de genul acesta, pentru că de aici încolo sunt toți oamenii care vor să rămână în competiție. Am împărtășit niște momente și clipe cu acești oameni pe care n-am să le uit absolut niciodată și n-am să le mai trăiesc vreodată în viața aceasta. Sunt convins că am greșit și sunt convins că o să mai greșesc.”, a declarat Rengle, în cadrul emisiunii “Survivor”, de pe Pro TV.

Rengle, decizie neașteptată

Rengle a declarat faptul că cel mai important lucru pe care l-a făcut în această emisiune a fost să se descopere pe sine. Mai mult, acesta a făcut și un anunț neașteptat.

“Aleg astăzi în mod conștient să-mi opresc cariera de performer pe tocuri. Am învățat aici că eu sunt îndeajuns fără niciun fel de accesoriu și că sunt la nivel, fără să fiu pe tocuri. Am înțeles acum că Emil Rengle este un bărbat unic, câștigător, ghidat, susținut de către tot universul acesta “, a adăugat acesta.

Dansatorul, pus la zid de colegii lui

Chiar dacă Rengle s-a arătat a fi dezamăgit de colegii lui, reacțiile n-au încetat să apară.

“O falsitate ca la Emil nu am am văzut în viața mea. Prietenia este oficial încheiată. Emil a mințit și a manipulat fiecare persoană din tabăra asta. Am foarte multe exemple.”, a spus Laura Giurcanu.

“Este doar o altă influenceriță care ar vinde oricând minciuni”, a fost replica lui Emil Rengle.

Rengle, criticat dur de TJ Miles

“Mă simt că ai profitat de mine, în favoarea ta. Ai călcat pe cadavre ca să ajungi oriunde în competiția asta. Emil nu are două fețe, are trei fețe. Face asta pentru că nu e așa bun pe traseu și nici psihic”, a spus și TJ Miles.

Înainte să plece, Rengle le-a urat succes Faimoșilor și i-a îmbățișat pe toți. Cătălin Zmărăndescu a fost singurul care a refuzat să dea mâna cu fostul concurent, declarând faptul că l-a dezamăgit total. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel