Remediul natural cu ceapă care te salvează de PROBLEME. Trucul datează din anul 1800

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Wilhelm Gunkel
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Wilhelm Gunkel

Mai multe remedii naturale din bătrâni susțin că ceapa este secretul pentru a vindeca durerile crunte de urechi. Trucul se presupune că datează încă din anii 1800, însă se folosește cu succes și în ziua de astăzi.

Deși orice fel de legume are beneficii pentru sănătate, unele dintre ele au unele foarte speciale, cum ar fi ceapa. Ceapa este în general cunoscută pentru că susține sănătatea inimii, a oaselor și a intestinelor, dar există mult mai multe avantaje de care mulți oameni ar putea fi surprinși. 

Am adunat câteva beneficii ale cepei pe care le puteți folosi zilnic pentru a preveni răceala.

 

Remediu natural din ceapă pentru durerile de urechi

 

Urechile noastre sunt unul dintre cele mai sensibile organe ale corpului nostru. Acestea pot durea din mai multe motive, cum ar fi zgomotele puternice și călătoriile cu avionul, sau unele infecții, iar de obicei la farmacie se sugerează folosirea picăturilor pentru urechi pentru a calma durerea.

Cu toate acestea, ceapa gătită poate ajuta de asemenea - și ce este mai bine decât un mod natural de vindecare? Medicii spun că este foarte eficient trucul cu ceapa pentru durerile de urechi, dar trebuie să țineți cont că dacă durerea nu trece în două trei zile, mai bine vizitați un doctor

 

Cum se prepară remediul natural din ceapă pentru durerile de urechi

 

Ceapa conține un flavonoid numit quercetină, care are proprietăți antiinflamatorii. Una dintre metode prevede încălzirea unei cepe la 230 de grade Celsius timp de 15 minute, până se înmoaie. Apoi, după ce s-a răcit, tăiați ceapa în două și stoarceți sucul într-un bol. Puneți câteva picături de suc în ureche.

O altă variantă a acestui remediu este ca după fierbere să puneți jumătatea de ceapă direct peste urechea infectată. Funcționează la fel în ambele moduri.

Citește continuarea pe STIRI DIASPORA

6 trucuri pentru a tăia ceapa fără să plângi

Acest lucru se datorează faptului că, odată ce ceapa este tăiată, produce un iritant chimic numit syn-Propanethial-S-oxide, potrivit American Chemical Society. Iar atunci când acest iritant ajunge la ochi, stimulează glandele lacrimale să elibereze lacrimi.

Partea bună este că sunt câteva trucuri care te pot ajuta să ții lacrimile la distanță în timp ce tai ceapa. 


Ryan Dodge, Chef  LifeCafe Restaurant, a dezvăluit pentru Livestrong secretele sale pentru tăierea cepei. 

De asemenea, este important de știut că  "sensibilitatea la ceapă variază de la o persoană la alta", potrivit experților. Așadar, când vine vorba de lacrimi, anumite metode pot funcționa mai bine pentru tine decât altele, în funcție de nivelul tău de sensibilitate.

Citește continuarea AICI

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel