Remediile Feng Shui prin care poți atrage banii și succesul în 2024. Anca Dimancea: „Aduc multă putere”. Locurile în care nu trebuie să le așezi niciodată

Data publicării:
Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews
Descriere foto: Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Anca Dimancea a dezvăluit care sunt remediile ce te pot ajuta să obții extrem de multe beneficii în 2024.

Anca Dimancea, specialist în horoscopul chinezesc, a dezvăluit câteva dintre remediile care nu trebuie să-ți lipsească din propria locuință în anul 2024, în funcție de problemele cu care te confrunți. Prima dată însă, înainte de a le alege, trebuie să știi unde să le amplasezi, ne spune specialista. Tot ce ai nevoie este o busolă, care te va ajuta să identifici foarte ușor toate secțiunile din locuință.

„Vorbim în primul rând de casă, unde ne trebuie ajutor, când avem semne malefice, cu probleme. Adică sectorul casei să fie populat de acestă energie nefavorabilă și vorbim despre un remediu pentru a contracara această energie. Este foarte important să avem o busolă obișnuită, le recomand pe cele militare. Trebuie să ne găsim sectoarele în casă și la birou, pentru cei care stau mult timp la birou, dacă știu că numai acolo lucrează. Amuletele nu trebuie să fie atinse de oameni din exterior, ci numai de cei care lucrează la acel birou.”, a dezvăluit Anca Dimancea în cadrul emisiunii Wownews.

Citește și: Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Cum identifici zonele din casă

În continuare, Anca Dimancea a dezvăluit cum trebuie și unde trebuie să amplasezi amuleta în locuință, astfel încât să identifici cât mai precis secțiunile despre care discutam anterior. 

„Vă așezați cu busola în centrul casei și o puneți în plan, ca să nu oscileze, și apoi lăsați acul să se așeze. Unde s-a așezat acul, este Nordul, adică 0 grade, o să răsuciți busola ușor cu N-ul peste ac, iar în felul acesta o să vedeți aproximativ cam toate camerele pe ce sectoare sunt.”, a continuat aceasta. 

Diferite amulete pentru 2024, în funcție de problemele cu care te confrunți

Există extrem de multe remedii din care poți alege, spune Anca Dimancea, iar tu trebuie să o alegi pe cea care corespunde nevoilor personale și să o amplasezi în locul potrivit din casă. Mai mult, aceasta atrage și atenția asupra faptului că aceste amulete nu se împrumută niciodată, dar nici nu se scot din propria locuință.

„Pentru stelele malefice, trebuie remediu, ca să nu avem surprize neplăcute de-a lungul timpului. Aceste remedii trebuie amplasate anual, le mutăm de la un an, la altul. Nu le dăm împrumut sub nicio formă, nu le aruncăm. Dacă ne mutăm, le putem transfera, cu condiția să le punem pe sare trei zile și trei nopți.  O amuletă care acoperă atât sectorul financiar, cât și sănătatea și longevitatea și protecția este broasca cu foarte multe simboluri pe carapace. Se amplasează în funcție de necesități, în sectorul respectiv. 

Mai avem și dragonul auriu, un remediu nou pentru anul viitor. Suntem multe zodii care avem nevoie de ajutorul lui, nu trebuie să aveți un dragon amenințător, care scuipă foc, trebuie să aducă prosperitatea și susținerea. Se poate pune la intrare, trebuie pus pe un postament. Niciodată nu puneți remediile pe podea. Nu trebuie să le puneți în bucătărie, în baie sau în cămară. Pentru steaua 3, a neînțelegerilor, lipsei de armonie în cuplu, la locul de muncă, avem 3 mere. Sunt extrem de importante și pe centrul mesei dintr-o sală de ședințe”, mai spune ea. 

VEZI și: Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodiile care au parte de bani: „Apare prosperitate”

Remedii pentru prosperitate

Când vine vorba de prosperitate, Anca Dimancea are și aici o varietate de remedii, care îți pot fi de foarte mare folos și care îți pot aduce extrem de multe beneficii pe plan financiar, dar și profesional.

„Legat de prosperitatea în casă, există mai multe simboluri, variante. Este vorba despre punguța cu bani, bănuții îi amplasați voi înăuntru, cei românești sunt cei mai buni, trebuie să fie 8. E foarte important să amplificăm prosperitatea, să acumulăm. O altă punguță de bani pentru care poți opta e cea verde, care are două remedii în ea. Se plasează în sectorul de Nord-Vest, aduce înțelegere și mai multă putere. Să nu evităm nici punguța de aur cu fir de aur de 18k, se ține într-o cutie și nu se pune ca bibelou, îl amplasăm unde cade steaua 8 a prosperității în anul respectiv.”, a continuat aceasta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel