Relații sortite eșecului. Lidia Fecioru: "Să fugi de aceşti oameni repede şi cât de departe". Cele cinci tipuri de cupluri care care nu pot funcționa

Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Antena 3
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt cinci tipuri de relații sortite eșecului. 

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, despre relațiile sortite eșecului. 


"Sunt oameni care ştiu în câteva secunde dacă cineva îi minte. Au dezvoltată această empatie, care îi ajută în relaţiile cu ceilalţi oameni din jur.


Relaţiile care se bazează pe prietenie sunt cele mai trainice. Şi nu acele relaţii bazate pe relaţii intime, pasiune sau bani. 

Primul tip de relaţie care distruge o relaţie în sine este relaţia mamă-fiu, tată- fiică. Se spune că niciodată nu trebuie să te căsătoreşti cu o fată care îşi laudă foarte mult tatăl. Ea face mereu comparaţii între soţ şi tatăl ei. Această comparaţie nu este sănătoasă pentru viaţa de familie.


Unele mame se bagă cam mult în relaţia fiicei sau fiului. Nu este bine aşa. Se ajunge la ceartă. Comparaţiile între mamă şi iubită sau soţie nu sunt bune pentru că relaţia se frânge.

Relaţia de mentorat, alt tip de relaţie sortită eşecului. Aceştia oameni devin dependenţi de mentorul lor. Au mereu nevoie de aprobare din partea celuilalt. Aceste relaţii merg spre eşec. Cel care vrea să conducă este răutăcios. Sunt, de fapt, oameni răi.", a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de pe antena3.ro.

Lidia Fecioru: "Să fugi de aceşti oameni repede şi cât de departe"

„Relaţia de patronaj. Sunt oameni care se agaţă de argumente. Bărbatul e mai lent, iar femeia începe şi spune: vai, mama avea dreptate, nu ar fi trebui să mă mărit cu tine. Să fugi de aceste persoane repede şi cât de departe poţi. Unul care vrea să conducă şi să nu accepte şi părerea ta, sunt oameni distructivi.

Relaţia de rivalitate, alt tip de relaţie sortită eşecului. Rivalitatea în cuplu este absolut cruntă şi mai ales când lucrează ambii parteneri în acelaşi domeniu. Întotdeauna se vor certa că unul ştie mai bine. Sau că unul îl eclipsează pe celălalt.

Relaţia comercială este cea care se bazează pe prietenie. Relaţiie construite pe bani, iar nu merg. Unii se căsătoresc pe interes şi până la urmă, în timp, relaţia rezistă, dar cu un preţ prea mare. Când ai încredere într-un om, nu îi pui piedică. Mai presus de tot este prietenia, care leagă relaţii frumoase.", a mai spus Lidia Fecioru.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel