RELAȚII: 4 semne care îți arată că el este PREA IMATUR pentru tine

Data publicării:
Relatii, foto Unsplash/ autor: NeONBRAND
Descriere foto: Relatii, foto Unsplash/ autor: NeONBRAND

RELAȚII: Într-o relație partenerii ar trebui să fie pe picior de egalitate, dar de multe ori unul pare mai imatur decât celălalt. Iată cum îți dai seama că nu e suficient de matur pentru tine:

RELAȚII: Pot exista, într-o relație, momente în care să știi cum să gestionezi lucrurile și situațiile, să ai cunoștințe și reacții mai bune decât partenerul tău. Dar e o problemă dacă asta este o obișnuință. Ca parteneră în relație, s-ar putea să vă simțiți neajutorată și pierdută deoarece sunteți singura persoană matură, adultă din relație, care trebuie să preia întotdeauna povara, în timp ce partenerul dvs. este ocupat de lucruri meschine sau face tot posibilul pentru a-și satisface ego-ul și pretențiile copilărești. Ai un bărbat imatur dacă: 

 

Nu are planuri pentru viitor


De vreme ce e pueril și imatur, nu se va putea gândi niciodată la viitor, fie că este al lui sau al relației. Imaturii trăiesc doar momentul – acum, azi, sau mâine cel mult - și ori de câte ori îi vei întreba despre planurile lor de viitor, îți vor arunca o expresie fără sens și vor dovedi lipsă de idei.

 

Citește continuarea pe DCMedical. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel