Relația lui Pepe cu Yasmine Ody ar fi ajuns la final. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi porumbei

Data publicării:
Pepe și Yasmine, sursa foto Facebook, Instagram
Descriere foto: Pepe și Yasmine, sursa foto Facebook, Instagram

Pepe și Yasmine Ody și-au spus adio? Ce se întâmplă cu relația celor doi?

După divorțul de Raluca Pastramă, Pepe și-a găsit alinarea în brațele unei femei mult mai tinere decât el, pe nume Yasmine Ody. Cei doi se afișau adesea împreună, mai ales pe rețelele de socializare. În ultima perioadă, fanii au observat că cei doi nu au mai postat fotografii împreună și s-au întrebat dacă nu cumva povestea lor de iubire a ajuns la final. 


Surse apropiate cuplului au declarat pentru Playtech.ro că Pepe și Yasmine nu s-au mai văzut de două săptămâni și comunică doar prin intermediul telefonului mobil. În plus, amorezii au fost invitați la o petrecere, unde artistul a stat doar în prezența prietenilor lui, ceea ce a supărat-o pe frumoasa lui iubită. 


”Pepe nu s-a mai întâlnit cu Yasmine vreo două săptămâni. Au mai vorbit la telefon, dar nu mai e ce era înainte. La ultimele petreceri la care au fost, Pepe a stat mai mult în compania prietenilor, iar ea s-a cam supărat”, au declarat sursele apropiate celor doi pentru playtech.ro


Pepe spune că este asaltat de fane pe rețelele de socializare. Chiar dacă pe plan amoros nu poate spune că a avut prea mare noroc, Pepe se bucură de un succes imens pe plan muzical, piesele sale cucerind toate topurile muzicale, dar și inimile oamenilor. 


Pepe se bucură de o comunitate mare pe Instagram, acolo unde este urmărit de foarte multe doamne și domnișoare. Artistul susține că primește foarte multe mesaje din partea femeilor. 


”Am vreo trei domnișoare cu care sunt într-o relație virtuală, nu le-am văzut niciodată, vorbesc singure, eu nu le răspund, îmi scriu în fiecare zi, îmi trimit poze, am făcut greșeala acum 8-9 luni, un an, și am răspuns cu ceva ”mulțumesc” și mi-am dat seama că nu e bine. Mi-am dat foc la valiză”, a spus Pepe.


Pepe se confruntă cu probleme financiare. Cum l-a afectat pandemia pe artist


Potrivit wowbiz.ro, Nicolae Ionuț Pascu, pe numele din buletin, a avut o cifră de afaceri cu firma lui de 341.022 lei și o pierdere de 109.585 lei (cu 200.000 de lei mai puțin decât în anul precedent, când a ieșit pe profit). Datoriile firmei au crescut până la 356.921 lei iar numărul angajaților a scăzut de la 9 la 3.


Potrivit aceleiași surse, și cea dea doua firmă deținută de artist a avut de suferit. Deși a avut cifre mai modeste, a înregistrat un mic profit, de 10.506 lei (la o cifră de afaceri de 105.594 lei).


Pe lângă faptul că nu au mai fost concerte și evenimente, Pepe a încheiat și contractul cu Antena 1: ”Nu mai am contract cu Antena de mult timp, dinainte de pandemie și nici cu vreo altă televiziune. Și nici nu-mi trebuie, cine se uită acum la TV? În plus, nici timp nu am”, a declarat Pepe pentru impact.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel