Relația Lidiei Buble cu Harlys Becerra a trecut la nivelul următor. Artista și-a dus iubitul să îi cunoască familia

Data publicării:
Lidia Buble, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lidia Buble, sursa foto Instagram

Lidia Buble și Harlys Becerra trăiesc clipe de vis împreună. Actorul se află în România și a mers acasă la familia artistei. 

Lidia Buble trăiește clipe de vis alături de noul ei iubit, Harlys Becerra. Actorul a venit în România special pentru ea, iar acum i-a cunoscut și familia. Totul pare să treacă la nivelul următor. 


„Lori îi face capul calendar”, a scris Lidia Buble pe Instagram, în dreptul unui clip video în care sora ei stă de vorbă cu Harlys. 


Lidia Buble iubește din nou. Vedeta a oficializat relația cu Harlys Becerra, actorul cubanez, celebru pentru rolul din „Vizavi”. Chiar dacă la început au ținut totul departe de ochii curioșilor, acum nu se mai satură să pozeze în ipostaze romantice. 


„Uh, mama. Mulţumesc, drăguţo. Şi eu sunt fericită pentru mine, mulţumesc mult de tot, apreciez. Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea (n.r. cu Harlys), trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile.


În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, ne-vedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a transmis Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel