Relația dintre Oana Roman și Marius Elisei s-a TERMINAT: "Am depus actele"

Data publicării:
Marius Elisei, sursa facebook
Descriere foto: Marius Elisei, sursa facebook

Oana Roman a făcut marele anunț cu privire la mariajul dintre ea și Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei au ales să se separe, după ce soțul ei a decis să plece de acasă cu tot cu afacerea familiei. 

Cu toate că cei doi au avut mai multe momente grele și au trecut prin mai multe împăcări și despărțiri, Oana Roman și Marius Elisei și-au spus adio definitiv.

Invitată în platoul emisiunii X-tra Night Show, de pe Antena Stars , Oana Roman a făcut un anunț bombă. Vedeta a dezvăluit că nu mai este cale de întors și că au fost deja depuse actele de divorț.

"Am depus actele, fără să facem public acest lucru, dar acum avem o relație foarte ok", i-a precizat Oana Roman lui Dan Capatos.

Totodată, vedeta a anunțat că cei doi au rămas în relații bune, datorită fiicei lor, iar Marius Elisei petrece în continuare timp prețios cu fetița lor.

"Sigur, s-au adunat multe, nu s-a mai putut trece peste anumite lucruri. Dar am reușit să ajungem la un numitor comun", a mai adăugat Oana Roman, întrebată despre motivul divorțului.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel