Regulile stricte pe care Jennifer Lopez le impune partenerilor săi. Cât de dificilă este diva în relații

Data publicării:

Nu este deloc usor sa traiesti in pielea unei vedete consacrate precum Jennifer Lopez, cel putin nu cand vine vorba despre dragoste. Astfel că vedeta a făcut o listă cu reguli pe care bărbații de lângă ea trebuie să le respecte. 

De când a renunțat pentru prima dată la logodna cu Ben Affleck, în 2004, Jennifer Lopez este cunoscută pentru relațiile sale tumultoase. În 2004, ea s-a căsătorit cu Marc Anthony, cu care îi împarte pe gemenii Max și Emme, înainte de a se despărți în 2011. Între 2011 și 2016, ea s-a întâlnit cu dansatorul  Casper Smart, înainte de a se întâlni și de a se logodi cu Alex Rodriguez între 2017 și 2021.

Lopez și Affleck și-au reaprins povestea de dragoste în 2021, căsătorindu-se în cele din urmă în august 2022, dar nu înainte ca ea să admită că "a avut sindromul de stres post-traumatic" din cauza istoriei lor comune. De fapt, toate relațiile lui Lopez au fost afectate de acuzații de înșelăciune și alte zvonuri, așa că este logic că ea ar pune în aplicare unele reguli pentru a se asigura că nu va fi jucată din nou.

Regulile stricte pe care Jennifer Lopez le impune partenerilor săi 

1. Fără însoțitoare de bord de sex feminin

O sursă ar fi declarat pentru Us Weekly că Lopez a fost atât de furioasă după ce a aflat că soțul ei de atunci, Marc Anthony, a avut o presupusă aventură cu o însoțitoare de bord, încât nu a mai permis femeilor să urce în avioanele sale private. Zvonul despre aventura amoroasă a făcut-o pe Lopez să devină precaută cu femeile însoțitoare de bord și, potrivit unor surse din industria aviatică, "J. Lo nu lasă să lucreze însoțitoare de bord femei. Își aduce propriul însoțitor de bord de sex masculin, care nu este însoțitor de bord, ci "asistent personal"".

2. J.Lo vrea ca iubitul ei să rămână în formă

Înainte ca Lopez și Affleck să se căsătorească, ea și-ar fi dorit ca actorul să fie într-o formă fizică de top. Potrivit OK!, Lopez i-ar fi impus lui Affleck o dietă strictă și un regim de exerciții fizice de când cei doi s-au împăcat.

"Când au început să se întâlnească, Ben se trezea la 5 dimineața și mergea la sală cu J.Lo. Era mult mai conștient de faptul că trebuia să arate ca un tip care merită să se întâlnească cu cea mai strălucitoare fată de la Hollywood", a declarat o sursă, înainte de a dezvălui că Lopez credea că Affleck începea să se lase dus de val. "Ea se așteaptă ca el să se ridice și vrea ca el să facă sport în fiecare zi și să mănânce bine, fără scuze", a adăugat sursa.


3. J.Lo ar fi cerut acces la telefonul lui A-Rod în permanență

În timp ce Lopez și Rodriguez erau încă împreună, au apărut zvonuri că fostul jucător de baseball o înșela pe Lopez cu vedeta de reality-show Madison LeCroy. LeCroy a dezvăluit pentru Page Six că a făcut schimb de mesaje private cu starul de baseball, dar a precizat că nu s-a întâmplat nimic între ei.

"El m-a contactat și da, am vorbit pe messenger, dar în afară de asta nu a fost nimic... Nu l-am văzut niciodată [sau] nu l-am atins", a declarat LeCroy pentru Andy Cohen.


Acuzațiile de infidelitate au determinat-o pe Lopez să ia măsuri drastice în privința anumitor reguli pe care dorea să le respecte Rodriguez, inclusiv să aibă acces non-stop la telefonul lui.

4. Nu mai mult de trei băuturi pe noapte

În timpul relației lui Lopez cu Rodriguez, cântăreața a insistat asupra "unei limite de trei băuturi" pentru A-Rod atunci când acesta era plecat din oraș, potrivit Us Weekly.

Affleck, care și-a reluat relația cu Lopez în 2021, este și el acum treaz, după ce a suferit de alcoolism. În timpul emisiunii 'The Howard Stern', Affleck a vorbit despre faptul că a mers la dezintoxicare și a devenit treaz, reflectând, de asemenea, asupra problemei sale cu băutura în timpul căsătoriei cu Jennifer Garner.

"Leacul pentru dependență este suferința, suferi suficient de mult, încât ceva în interiorul tău să spună: "Am terminat"", a spus Affleck. "Sunt norocos pentru că am atins acel punct înainte de a pierde lucrurile care erau cele mai importante. Nu cariera mea sau banii - a fost relația mea cu copiii mei, iar când am simțit că îi afectează, am recunoscut acest lucru."

5. Ea are toleranță zero pentru înșelăciune

În zilele care au urmat despărțirii lui Lopez de Rodriguez, s-a raportat că Lopez nu a pus capăt relației cu fostul jucător de baseball din cauza faptului că acesta ar fi înșelat-o, ci pentru că avea reputația de a fi un infidel. Potrivit PEOPLE, Lopez a simțit că nu putea avea "încredere" deplină în el. 

"Nu contează dacă a înșelat sau nu. Ea nu va tolera teama de asta în aer între ei", a declarat o sursă. "Odată ce încrederea ei este ruptă, nu mai există cale de întoarcere", a continuat sursa. "Ea se simte bine în legătură cu decizia ei pentru că știe că A-Rod va fi în continuare în viața ei, doar că într-o altă calitate."

6. Jennifer Lopez ar fi cerut să întrețină relații sexuale cu Ben Affleck de cel puțin patru ori pe săptămână.

Potrivit Marca, Lopez i-a prezentat lui Affleck un contract prenupțial care avea câteva cerințe discutabile. Una dintre presupusele cereri din acord este că Lopez îi cere lui Affleck să întrețină minimum patru relații sexuale pe săptămână, ca parte a clauzelor pe care va trebui să le semneze pentru ca ei să se căsătorească.

7. Trebuie să fie de acord să nu mai aibă copii

Când Lopez și Affleck s-au căsătorit, cei doi au spus un lucru clar: nu mai vor să aibă copii. Lopez are deja doi copii, Emme și Max, 14 ani, cu fostul Marc Anthony, în timp ce Affleck are trei copii, Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani, și Samuel, 10 ani, cu fosta Jennifer Garner. 

"Ei nu își doresc noi copii - amândoi au trecut de acea parte a vieții lor. Legătura lui J-Lo cu copiii lui îl face pe Ben să fie și mai sigur că acesta este destinul", a declarat o sursă pentru HollywoodLife. "Acum se concentrează pe creșterea lor pentru a deveni adulți buni, iar petrecerea de cinci este suficientă pentru ei.", potrivit yourtango.com



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel