Regina Elisabeta și Prințul Filip, aniversarea căsătoriei. Cum au petrecut cei doi

Data publicării:
captură youtube, The Royal Family Channel
Descriere foto: captură youtube, The Royal Family Channel

Regina Elisabeta și prințul Filip au sărbătorit cea de-a 73-a aniversare a nunții într-un mod total neașteptat.

Regina Elisabeta, 94 de ani și prințul Filip, 99 de ani, au sărbătorit cea de-a 73-a aniversare a nunții în carantină.

Regina Elisabeta a II-a și soțul prințul Philip continuă să se iubească după 73 de ani de căsătorie. Un nou portret îi arată uitându-se la o felicitare dulce de aniversare  de la strănepoții lor.

Zicala „Soție fericită, viață fericită” este cu atât mai importantă când soția este regina Elisabeta a II-a. Timp de 73 de ani, iubitul ei soț, prințul Philip, a fost alături de ea, sprijinind-o pe mireasa sa în timp ce urca pe tron ​​în 1952. Palatul Buckingham a lansat un portret al cuplului în timp ce își sărbătoreau viața lungă împreună înainte de nunta din 20 noiembrie. Cuplul și-au legat viețile în 1947, când prințesa Elisabeta de atunci avea doar 21 de ani.

Elizabeth are acum 94 de ani și ducele de Edinburgh are 99 de ani - va atinge vârsta secolului în iunie 2021 - dar ambii încă arată foarte bine.. Cuplul a fost surprins strălucind de mândrie în timp ce se uită la un album de aniversare de nuntă, dat de strănepoții lor Prințul George, 7 ani, Prințesa Charlotte, 5 ani și Prințul Louis, 2 ani. 

Elizabeth și Philip s-au bucurat de prețiosul album din timp ce se aflau în camera Oak din castelul Windsor. Cuplul se află în carantină la castelul din Berkshire de la izbucnirea COVID-19 din martie. Regina a ieșit recent la câteva evenimente publice la distanță, cum ar fi ceremonia Zilei Comemorării din 8 noiembrie. Primul ei angajament public în persoană a venit în timpul unui turneu din 15 octombrie într-o instalație de știință a armelor de lângă Londra alături de prințul William. Prințul Philip s-a retras din funcțiile publice în 2017.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Queen Elizabeth II UK ???????? (@queenelizabethiiuk)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel