Regina Elisabeta, prima apariție publică după interviul lui Harry și Meghan. Ce declarații a făcut suverana

Data publicării:
Regina Elisabeta a II-a, captură foto Youtube/ sursa The Royal Family
Descriere foto: Regina Elisabeta a II-a, captură foto Youtube/ sursa The Royal Family

Chiar dacă interviul acordat de Harry și Meghan Markle a zdruncinat Casa Regală britanică, Regina Elisabeta a II-a și-a făcut deja prima apariție publică. 

Suverana a avut vineri prima apariție publică după interviul controversat susținut de prințul Harry și soția sa, Meghan. Regina Elisabeta a participat la o întâlnire desfășurată în mediul online cu oameni de știință și elevi. Această conferință a marcat Săptămâna Britanică a Științei și a adus un omagiu tuturor specialiștilor în domeniu.


Chiar dacă declarațiile făcute de Harry și Meghan Markle au zdruncinat Casa Regală britanică, Regina Elisabeta a avut o atitudine pozitivă și foarte relaxată în timpul întâlnirii online. Ba mai mult, suverana a fost pusă pe glume și i-a amuzat teribil pe invitați. 


Unul dintre participanți a vrut să afle chiar de la Regina Elisabeta cum era cunoscutul Iuri Gagarin, primul om care a călătorit în spațiu. Suverana a avut ocazia să îl cunoască, dar răspunsul ei a uimit pe toată lumea. 


„Rus!(râsete). Nu vorbea engleza. Era fascinant și cred că era fascinant, pentru că a fost primul”, a adăugat regina.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel