Regina Elisabeta a II-a, sfătuită să se odihnească încă două săptămâni

Data actualizării: | Data publicării:
Regina Elisabeta, sursa DC NEWS
Descriere foto: Regina Elisabeta, sursa DC NEWS

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost sfătuită de medicii săi să se odihnească în următoarele două săptămâni şi să îşi limiteze activităţile la "îndatoriri de la birou", a anunţat vineri Palatul Buckingham. 

Anunţul vine la scurt timp după ce suverana, în vârstă de 95 de ani, a fost internată pentru o noapte, la 20 noiembrie, în spitalul londonez King Edward VII, pentru "investigaţii preliminare", după ce a fost sfătuită de medicii săi să se odihnească şi şi-a anulat o vizită de două zile în Irlanda de Nord, notează Agerpres. 

Regina Elisabeta a II-a are însă "intenţia fermă" de a lua parte la evenimentele din Duminica Pomenirii, pe 14 noiembrie, de comemorare a militarilor şi civililor ucişi în conflicte armate.

"Ca urmare a sfatului lor recent, conform căruia regina ar trebui să se odihnească timp de câteva zile, medicii Majestăţii Sale au recomandat să se odihnească în continuare, cel puţin încă două săptămâni. Potrivit medicilor, Majestatea Sa poate să participe în acest timp la îndatoriri uşoare, de la birou, inclusiv la unele audienţe virtuale, dar să nu întreprindă nicio vizită oficială", se arată într-un comunicat emis de Palatul Buckingham.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel