Regina Elisabeta a II-a caută grădinar. Ce salariu oferă

Data publicării:
Regina Elisabeta, foto Instagram/ The Royal Family
Descriere foto: Regina Elisabeta, foto Instagram/ The Royal Family

Regina Elisabeta a II-a caută un nou angajat. Monarhul vrea să angajeze un grădinar care să aibă grijă de parcurile din Windsor.

Oricine și-a dorit vreodată să lucreze într-un castel are acum ocazia. Regina Elisabeta a II-a (95 ani) caută un nou grădinar. Salariul este de 19.500 de lire sterline (circa 23.000 de euro) pe an. Potrivit unui anunţ postat pe site-ul Palatului Buckingham, noul angajat de la Castelul Windsor va contribui la „conturarea viitoarelor forme ale grădinilor pe care mii de oameni le admiră” și la păstrarea „istoriei lor unice”.

Terenurile imense oferă cu siguranță suficiente oportunități de dezvoltare: „Când vă alăturați echipei de grădinărit, contribuiți la asigurarea celor mai înalte standarde pentru terenurile Castelului Windsor și zona înconjurătoare.Un decor spectaculos pentru o clădire istorică trebuie creat prin munca zilnică”, se mai arată în anunţul preluat de Daily Mail.

 

Citește continuarea pe DCBUSINESS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel