Reghecampf, amenințat de copii. Anamaria Prodan, nou ATAC: E TERMINAT. Începem să vorbim! E o marionetă, nouă încă ne e milă

Data publicării:
Foto: Instagram Anamaria Prodan
Descriere foto: Foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a lansat noi atacuri la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Potrivit ei, copiii i-au trimis mesaje de amenințare.

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu se oprește, iar impresara a lansat noi atacuri la adresa fostului soț, după ce Laurențiu Reghecampf a mărturisit că a divorțat de ea din cauza scandalului cu Dan Alexa. 

În plus, invitat în emisiunea lui Denise Rifai și întrebat "Cine ar fi fost Laurențiu Reghecampf fără Anamaria Prodan?", antrenorul a spus că: "Eu nu mi-am dorit niciodată ceea ce și-a dorit Anamaria".

"Dacă nu termini, începem să vorbim!", l-ar fi avertizat copiii celor doi pe Laurențiu Reghecampf, potrivit spuselor impresarei.

"Când vorbesc copiii, orice părinte este terminat!", a completat Anamaria Prodan.

''Ce fac bărbații slabi, în general! Cum își pot ascunde slăbiciunea, decât lovind într-un om puternic. Ce să spună Reghecampf? Păi, Reghecampf, atunci, este un mincinos patentat pe la toate emisiunile și spunea: Cum?! Soția mea?! Păi, este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat pe pământ!. Păi, dacă se întâmplă așa ceva, nu mai existam noi. Minte!", a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

"E o marionetă. Dovadă de slăbiciune și de prostie"

 

"Altă dovadă de slăbiciune și de prostie. El nu face față interviurilor. El nu face față presiunii, în primul rând. El nu are voie să se ducă la asemenea interviuri. El, de fapt a spus adevărul aruncând cu ceva rău în mine, în oricine altceva. Nu a fost filmat? Păi, cat m-am chinuit să nu dea pozele de prin păduri.

Când țipam și mă luam în piept cu presa că nu e Reghecampf prin păduri, că nu este mașina noastră dată amantelor și că este la un prieten. N-a fost filmat!? M-am chinuit doi ani de zile, ca Iisus, să ascund toate urmele urâte și să nu se facă de râs și să nu ne facă pe noi de râs.

El este pus, săracul, să zic că toate lucrurile astea. Dacă nu zice lucrurile astea, înseamnă alte probleme, pe alte părți. El este cumva un fel de marionetă și păpușarul este în spate. Nu are ce să facă! Dacă avea puțină demnitate el nici măcar nu ieșea. Se vede foarte clar. Unde era cu Anamaria Prodan, ce salariu avea, jucători... Juca Champions League și Europa League și unde este Reghecampf astăzi? Trăiește din amintirile perioadei Anamaria Prodan și a familiei lui", a mai spus ea.

"El nu a înțeles un lucru! Nu mai era binevenit în familie de foarte mulți ani. Nouă încă ne este milă"

 

El nu a înțeles un lucru! Oricum nu mai era binevenit în familie de foarte mulți ani. El știa clar că trebuie să plece. Și dacă nu divorța el, la un moment dat, potopul începea, că începeau să vorbească femeile din oraș. Problema noastră este că se face de râs din ce în ce mai rău.

Eu încă nu am vorbit, copiii încă nu am vorbit. Noi încă stăm și ne este foarte milă!

Dar, fetele și inclusiv băiatul meu i-au dat niște mesaje foarte clare. Dacă nu termin, începem să vorbim noi, asumat, cu dovezi . iar atunci când vorbesc copiii, orice părinte este terminat", a încheiat Anamaria Prodan.

"Să treacă urgent să semneze divorțul"

 

"Eu și copiii facem un ultim apel să treacă la notar, urgent, să semneze divorțul. Se anunța vremuri grele, iar eu cum sunt obișnuită cu războiul și mai ales să câștig…", a mai spus Anamaria Prodan pentru fanatik.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Giorgiana Croitoru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel