Refugiata ucraineană care i-a furat soțul unei britanice, părăsită de bărbat: "Este un mincinos”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Refugiata ucraineană care a destrămat o familie britanică, a fost părăsită la rândul ei de englez.

O poveste uluitoare a ieșit la iveală acum mai mult timp, după cum relata pe atunci presa internațională. În încercarea de a face bine, o familie britanică s-a hotărât să găzduiască în propria locuință o refugiată ucraineană, de doar 22 de ani. Cei doi îndrăgostiți aveau deja 10 ani de căsnicie, dar și doi copii. Scandalul a început însă când Lorna Garnett a vrut să o dea afară pe tânără, pentru că i se părea că îi face avansuri soțului ei. Chiar dacă Tony și Sofiia, refugiata ucraineană, nu și-au propus inițial să se îndrăgostească unul de celălalt, chimia a fost prea mare între ei, astfel încât bărbatul a ales să-și părăsească familia și să plece cu noua sa parteneră de viață. 

Acum  însă, se pare că și Sofiia a avut parte de o întâmplare foarte neplăcută, după ce britanicul a părăsit-o, dar și jefuit-o înainte. 

"Femeile ucrainence sunt puternice. Vladimir Putin nu ne va distruge, iar Tony Garnett nu mă va distruge pe mine", a fost mesajul transmis de tânăra de doar 22 de ani, potrivit dcnews.

Mai mult, se pare că bărbatul britanic și-ar fi petrecut fiecare zi cât a stat alături de femeie jucând jocuri online, în timp ce aceasta era cea care se ocupa de cheltuielile cuplului. Dacă inițial, cei doi au stat pentru o perioadă la părinții bărbatului, ulterior aceștia și-au găsit propria locuință. Acum însă, Sofiia este foarte rănită de gestul făcut de fostul ei partener, care a și lăsat-o pe drumuri.

"L-am iubit cu adevărat și am crezut că ne vom petrece restul vieții împreună și vom avea copii, dar s-a schimbat. Cred că presiunea a ajuns la el. Până și propria mamă a încetat să-i vorbească după ce i-a făcut soției sale Lorna. Când m-a dat afară, a știut că nu am bani, nu am unde să merg, nu am alți prieteni în această țară. Va fi o călătorie lungă și grea pentru mine acum, dar îmi voi reconstrui viața și când o voi face mă voi bucura că nu mai face parte din ea. Am inima zdrobită.

L-am văzut pierzând 500 de lire sterline dintr-o singură mișcare, la jocuri de cazinou online. L-am implorat să se oprească, dar nu a vrut. A spus că i-a plăcut", a spus refugiata.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Софія Каркадим (@sonya_dobrvlsk)

„El a început totul”

Mai mult, aceasta se apără acum și spune că toată această idilă a debutat când Tony i-a dat mai multe semnale că ar fi vrut să aibă o relație cu ea. Căsnicia dintre cei doi soți nu mai mergea bine de ceva timp, susține ea. 

"Este un mincinos. A început să facă mișcări cu mine când locuiam cu el și Lorna, la doar două zile. Nu am făcut sex până când nu ne-am mutat, nu aș face asta, dar mă ținea de mână când eram singuri și mă îmbrățișa. Totul a fost el, el a început totul. Nu i-am despărțit pe el și pe Lorna, asta s-a terminat cu mult înainte să ajung eu", a mai spus Sofia.

 În același timp, fosta soție a lui Tonu susține că știa că toată aventura se va sfârși curând și nu mai este dispusă să-l primească pe bărbatul de 30 de ani înapoi în locuința conjugală. 

„Știam că se va termina cu un dezastru pentru ei, dar pur și simplu nu credeam că va veni după doar patru luni. A renunțat la atât de multe. Este greu să simt simpatie. Nu l-aș lua înapoi într-un milion de ani.", a spus Lorna Garnett, soția lui Tony.

Citește și: Ce se întâmpla când Regina Elisabeta a II-a se dădea cu ruj. Suverana avea un cod secret: „Era un semnal”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel