Refugiată din Ucraina, lecție de viață, într-o benzinărie din România: „Nu știa că am 4 copii care mă așteaptă”

Data actualizării: | Data publicării:
Yulia Chernitskaya, foto Instagram
Descriere foto: Yulia Chernitskaya, foto Instagram

O refugiată din Ucraina a povestit cum a fost ajutată de către un român, într-o benzinărie din România. Povestea femeii a ajuns virală.

Yulia Chernitskaya, originară din Odessa, se afla în Kiev în momentul în care au început bombardamentele. Femeia și-a luat cei 4 copii și a fugit în România. Zilele trecute, femeia a povestit, pe rețelele de socializare, cum a fost ajutată, într-o benzinărie din România, de către un om în vârsta, care i-a întins o sumă de bani, doar pentru că a văzut-o cu numere de Ucraina la mașină. 

Yulia Chernitskaya este instructor de fitness si influencer

Yulia Chernitskaya mărturisește că a stat și a plâns în mașină, după întâlnirea cu domnul care a ajutat-o, impresionată de gestul acestuia, despre care spune că nu părea să fi avut o situație financiară ieșită din comun. 

„Mi-am șters lacrimile și nu puteam înțelege”

”Acești bani i-ai primit de la un bărbat de 60-65 de ani într-o benzinărie, când am ieșit și mă îndreptam spre mașină după ce achitasem un plan. El și-a șters parbrizul și m-a întrebat în română 'Ucraina?', 'Ucraina', i-am răspuns.

Probabil m-a așteptat când a văzut numărul de Ucraina. Și-a deschis portofelul, mi-a dat 100 de lei și a spus 'glorie Ucrainei!'. Am început să plâng. Am refuzat să iau bani, mai ales că am văzut că avea o mașină veche. Însă el și-a deschis iar portofelul și mi-a mai dat 100 de lei, mi-a spus că sigur am nevoie.

Nu mi-am putut stăpâni lacrimile. Până la urmă, nici nu știa că am 4 copii care mă așteaptă. Și bine că nu i-am spus, că sigur își golea portofelul. Am vrut să-l îmbrățișez, dar nu m-a lăsat. Dacă acest om îmi citește postarea trebuie să știe că a ajutat o mamă a patru copii.

Am stat în tăcere în mașină, mi-am șters lacrimile și nu puteam înțelege. Așa ceva?!

 

Întreaga lume ne susține și ne ajută. Ne oferă cazare pe gratis, mâncare, bani, și haine, în timp ce vecinii noștri din Rusia ne omoară. Mulțumim, tuturor, celor care m-au adoptat împreună cu ai mei copii, care m-au ajutat cu tot. Mulțumim prietenilor care ne-au trimis bani pentru a avea din ce să trăim.

Camarazi, războiul m-a învățat multe, mi-a deschis ochii, mulțumim pentru experiență, dar, vă rog, plecați! Nu merităm asta. Plecați!”, a scris Yulia Chernitskaya pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel