Reese Witherspoon, discurs emoționant despre îmbătrânire: „Am 45 de ani. Știu cu cine vreau să-mi petrec timpul și cu cine nu”

Reese Witherspoon, foto Instagram
Descriere foto: Reese Witherspoon, foto Instagram

Reese Witherspoon spune că se bucură de vârsta pe care o are și că nu s-a simțit niciodată mai bine în pielea ei.

"Am 45 de ani. Știu cu cine vreau să-mi petrec timpul și cu cine nu", a declarat vedeta din The Morning Show într-un interviu recent. "Și acesta este unul dintre lucrurile minunate când îmbătrânești".


Deși ar putea arăta exact la fel ca în filmul "Legally Blonde", filmat cu ani în urmă, Reese Witherspoon îmbătrânește, la fel ca noi toți - și îi place asta. La 45 de ani, vedeta din The Morning Show este peste tot la Hollywood, atât pe ecran, cât și în spatele camerei de filmat, iar ea atribuie o mare parte din succesul ei încrederii care vine odată cu vârsta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

 

Într-un interviu pentru InStyle, Reese Witherspoon a vorbit despre beneficiile îmbătrânirii. Ea spune că este mai sigură pe ea ca niciodată. 


"Am 45 de ani. Știu cu cine vreau să-mi petrec timpul și cu cine nu. Și acesta este unul dintre lucrurile grozave despre îmbătrânire - se eliberează atât de mult spațiu", a explicat ea. 

"Vreau să fiu cu mama mea, cu copiii mei și cu oamenii care îmi umplu rezervorul", a continuat Witherspoon. "Și tuturor celorlalți, le doresc să le fie bine."

Actrița este deseori confundată cu fiica ei, Ava, lucru care o încântă, evident. Pe lângă faptul că Reese arată mult mai tânără, fiica ei îi seamănă perfect. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

 

 "Ei bine, îmi place să fiu confundată cu ea pentru că mă face să mă simt atât de tânără. Sunt atât de mândră de ea. Ea chiar se descurcă cu asta. Sunt sigură că nu este ușor să arăți exact ca mama ta", a dezvăluit ea. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Cariera ei este în plină ascensiune

Totuși, nu doar viața personală a lui Witherspoon beneficiază de o schimbare de perspectivă, ci și cariera sa. În august, compania ei de producție Hello Sunshine a fost vândută pentru peste 900 de milioane de dolari și este pregătită să lanseze o mulțime de proiecte interesante (cum ar fi transformarea  Where the Crawdads Sing într-un film!) în 2022.

"LeBron James nu spune: "Sunt oarecum bun la baschet". El spune: "Sunt cel mai bun care a existat vreodată"", a spus ea. "Așa că, da, cred că sunt foarte bună în ceea ce fac. O fac de 30 de ani. Știu ce fac. Dați-mi mingea".


Pentru Witherspoon, vârsta aduce încredere și un cunoștințe pe care cei mai tineri de multe ori nu le au. "Am un punct de vedere pentru că sunt pe această planetă de 43 de ani și nu am simțit același lucru când aveam 25 de ani. Nu aveam aceleași lucruri de spus", a declarat ea pentru Allure în 2019.

"Am avut o grămadă de experiențe și pot să vorbesc cu chibzuință despre schimbările pe care mi-ar plăcea să le văd în lume", a continuat Witherspoon. 

"Simt că mi-am câștigat părul gri și ridurile mele fine. Îmi plac. Prefer să am 43 de ani decât 25". Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 02 ian 2022, 21:04 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience