Recunoașteți personajul. Urcă pe scenă doar el cu chitara și ridică în picioare zeci de mii de oameni

Data publicării:

Băiețelul din imagine este unul dintre cei mai apreciați artiști. Deși acum duce o viață la care alții doar visează, acesta a trecut prin momente grele.

Ceva noroc, muncă multă, la pachet cu determinare și talent cu carul, așa ar arăta viața băiețelului din imagine. Cu un păr neobișnuit de roșu, cu un semn mare pe față, ochelari cu lentile groase și o bâlbâială accentuată, băiețelul a avut o copilărie grea. Interesul pentru muzică l-a arătat de la o vârstă fragedă, în școală având de luptat cu socializarea. Respins și chiar luat în derâdere de colegii de școală, s-a retras din toate activitățile. Singur, în camera sa, a mărturisit că acelea erau unicele momente în care se simțea stăpân pe propria persoană. Într-un mod uimitor, lucrurile stăteau altfel când participa la Corul Bisericii.

La 17 ani și-a împachetat visele și câteva haine, și-a luat chitara și s-a mutat la Londra, locul în care spera să-și facă talentul cunoscut. A dormit în stații de metrou și chiar în parcuri, a suferit de foame și spune că a avut momente în care s-a temut că va renunța. Cu toate astea, vocea deosebită l-a dus pe acesta pe culmile succesului.

Ei bine, este vorba despre ED SHEERAN!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel